CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tényleg megszűnt a “közmunkaprogram” Csepelen?

2020. november 09. 00:02 - csú

kozmunkasok-777_4.png"Hozzám is rendszeresen érkeznek ez ügyben panaszok a játszóterek takarításának hiányosságaitól a közterületek rendben tartásáig..."

Kovács Dávid Attila független csepeli önkormányzati képviselő a sajtá FB-oldalán számolt be arról: többen is jelezték  az elmúlt hetekben, hogy a Városgazdánál azt mondták nekik: kerületünkben már nincs “közmunkaprogram.”

A képviselő így folytatja: én ez ügyben az önkormányzathoz fordultam, hisz a költségvetésünkbe be van tervezve, és senki sem tájékoztatott arról, hogy vége szakadt volna. Sőt, tudtommal évek óta munkaerőhiánnyal küszködik a Városgazda, tehát nagy szükség is van például a közfoglalkoztatottak munkájára is.

Egyebek mellett ez is oka annak, hogy nem mindig tudja maradéktalanul ellátni feladatait a cég. Hozzám is rendszeresen érkeznek ez ügyben panaszok a játszóterek takarításának hiányosságaitól a közterületek rendben tartásáig, sajnos

elég széles a paletta.

Nemrég kaptam választ a kérdésemre, miszerint valóban nem szűnt meg ez a program. Jelenleg 4 közfoglalkoztatott dolgozik a Városgazdánál és további két üres hely van a cégnél. Ha pedig szükséges, akkor ez a létszám is bővíthető.

A Városgazda emberi erőforráshiányáról pedig csak annyit még, hogy erre vélhetően csak a magasabb bérek vagy a vonzóbb béren kívüli juttatások jelenthetnének megoldást.

Forrás: Kovács Dávid Attila Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116275938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása