CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vakvágányra terelt csepeli remények

2022. szeptember 02. 00:02 - csú

kisiklott_a_csepeli_hev_4.pngKisiklott járat, kisiklott fejlesztés. Nem az a legnagyobb baj, hogy oda sem figyeltek a véleményekre, hanem a „kiemelt beruházás marad a csepeli HÉV felújítása” szöveggel ismét becsapják az embereket. A beruházást kiemeltsége ellenére a tervezéssel együtt felfüggesztették. A folytatásra megint csak ígéret van. Garanciát nem ad a pénzcsapokat kezelő Fidesz-kormány. Csepel mai vezetői ezt szó nélkül tűrik…

Az orosz-ukrán háború csak súlyosbította a magyar gazdaság, leginkább az elhibázott gazdaságpolitika miatt korábban megindult visszaesését. A HÉV ügyében azonban már a háború megkezdése előtt is voltak konkrét jelei a beruházás csúszásának, amit például a tervezés újabb és újabb határidő módosítása is jelzett.

Ennek ellenére mindkét fideszes vezető, Németh Szilárd rezsibiztos kormánybiztos és Borbély Lénárd polgármester megnyilatkozásai, reménykeltő ígérgetései

folyamatos haladással kecsegtették a csepelieket. A nehézségekre, gazdasági körülményeink várható egyre növekvő gondjaira, blogunk többször is felhívta a figyelmet. 

Nem az a legnagyobb baj, hogy oda sem figyeltek a véleményekre, hanem a „kiemelt beruházás marad a csepeli HÉV felújítása” szöveggel ismét becsapják az embereket.

Egyrészt a beruházást kiemeltsége ellenére – a tervezéssel együtt – felfüggesztették, másrészt semmi garancia a közeljövőben várható változásra, a beruházás előkészítésének folytatására. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1317912503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása