CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Móricka terrorizálja Csepelen a fideszes kerületvezetőket?

2022. október 05. 00:02 - csú

moricka.pngMindennek Móricka az oka. Ő terrorizálja Csepel mai vezetőit. Más magyarázata nem lehet annak, ami mostanában a Szent Imre téren történik. Miként a viccek egyik főszereplőjének, Mórickának, úgy a csepeli önkormányzat fideszes vezetőinek is az ő áldásos és áldatlan tevékenységüket bíráló szóról ugyanaz jut az eszébe. A lényegi különbség: amíg Mórickának – jól tudjuk – állandóan a pajzánkodáson járt az esze, addig a megsértődött, dühöngő, szegény kerületvezetőknek a kommunistákon és a visszafelé mutogatáson. Kommunistáznak és visszafelé mutogatnak úton útfélen.

Ennek a visszafelé mutogatósdinak és a kommunistázásnak egy szép példáját mutatja be közösségi oldalán Horváth Gyula. Így ír a megtörtént esetről Felelősség című posztjában:

"A legutóbbi képviselő-testületi ülést Csepelen két polgármesteri gondolat uralta. Az egyik a polgármesteri felelősséget a másik pedig „amíg én leszek itt a polgármester…” dilemmát takarta.

Borbély Lénárd az összeomlás felé sodródó kerületi gazdálkodás miatti kétségbeesésében újra elkezdett a másfél évtizeddel ezelőtti időkre és személyekre mutogatni. Nem átallott olyan dolgokat hangsúlyozni, aminek az ő rögeszméjén kívül

semmilyen relevanciája nincs. Segítségként kapaszkodott volna Halmos Istvánnéba, őt hívogatta, őt szólongatta hiába! Vele akarta sikertelenül alátámaszttatani a szocialista vezetőkre vonatkozó lázas elképzeléseit. Nem csoda, hogy Halmosné nem állt mellé! Borbély állításának hamisságát, vádaskodásának alaptalanságát ugyanis az elmúlt évtized bírósági döntései bizonyítják.

Hiába volt a rengeteg fideszes feljelentés, sem a régi polgármestert, sem helyetteseit semmilyen bíróság nem találta vétkesnek, felelősnek. Nem történt törvénytelenség, nem történt a kerület életét illető vétkes mulasztás! (Nem garantálható, hogy ez a kijelentés nála, helyetteseinél és frakciójánál is megáll) Borbély testületi vagdalózásának és valótlan állításainak, - a beteges kommunistaellenességen kívül - más alapja nincs!

Rá is pirítottam ezért és jeleztem, hogy kijelentéseinek következményei lehetnek! El is dugult mint a csatorna, és további merengéseit a polgármesteri felelősség magára fordítható következményei uralták. Ebben az állapotában azonban egyetértőleg nyugton hagytam!"

Forrás: HORVÁTH GYULA közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr117944994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása