CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli adóemelésért rendkívüli Kt-ülés lesz ma este - Második nekifutás

2022. november 30. 01:36 - csú

rendkivuli_kt_2022-11-30.jpgNovember 24-én kudarcot vallott vele, mára ezért hívta össze ismét a képviselő-testületi ülést a polgármester. Rendkívüli lesz.

A múlt héten úgy szervezte Borbély Lénárd a fiaskóval végződött "nehéz szülést", hogy arra a délelőtt 9 órai kezdés miatt minél kevesebben menjenek el. Most a a foci világbajnokságban bízik, ezért rakta 18 órára az ülést. A jelek azt mutatják: a kerületvezető nem szeretné, hogy

a Szent Imre téri "meccsnek" sok helyszíni szem- és fültanúja legyen. Az internetes közvetítés egy hete a közmeghallgatásnál lebénult. Ma este vajon mikor vakulnak meg a kamerák és mikor süketülnek meg a mikrofonok?

Az már csak hab a tortán, hogy az általunk ismertetett és bemutatott meghívót a hivatalos szócsőben, a csepel. hu -ban elrejtették, és a saját fb oldalán kedd estig a polgármester sem tette a kirakatba...

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1617990970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása