CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszes szívatás csepeli dohányosoknak

2013. július 29. 05:05 - csú

Trafikosok_1.PNGMiért nem teszik közzé az önkormányzat hivatalos fórumain (Csepeli Hírmondó, csepel.hu) a Nemzeti Dohányboltok pontos csepeli listáját, térképét? (Fotó: Napitopik és FBCDN)

Lapunk ez év április 25-én tette közzé a trafikpályázat csepeli nyerteseinek névsorát. Az akkori lista szerint, Csepelen 39-en nyerték el a Nemzeti Dohánybolt működtetésének jogát. Közülük 4 család, illetve személy osztozik az üzletek közel 50 százalékán.

Azóta a győztesek átvették a piacot, megnyitották üzleteiket. Főleg a Városközpontban találkozunk a nemzeti dohánybolt emblémáival, míg a kerület több helyén se híre, se hamva az új üzleteknek. A cigarettázó csepeliek most térképezik fel a dohányboltokat, keresik a – lakóhelyükhöz legközelebbi –, Nemzeti Dohányboltot.

A lakosság tájékoztatása törvényi kötelessége az önkormányzati vezetésnek, ezért javasoljuk: jelentesse meg az önkormányzati médiákban (Csepeli Hírmondó, csepel.hu) a kerületi trafikok, azaz a Nemzeti Dohányboltok pontos címlistáját. Javasoljuk továbbá, hogy a tájékoztatás során térjenek ki arra, hogy a nyertesek hány önkormányzati üzlethelyiséget kaptak meg, milyen feltételekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr25428609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása