CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Menekül a nyilvánosságtól a Fidesz-vezetés

2010. október 28. 00:35 - Anzágo

Nyugtalanító jelek szerint titkos munkára rendezkedett be a fideszes városvezetés Csepelen. Németh Szilárdék  a tájékoztatástól és a csepeliek tájékozottságától úgy irtóznak mint ördög a tömjénfüsttől.  Televíziós nyilatkozatokat számolatlanul adnak rögeszméikről. Ünnepi beszédeket, kiállítás-megnyitókat szívesen tartanak, de a választóikkal, a csepeliekkel nem állnak szóba. Egy hír nem sok, de annyit sem szólnak arról, hogy

november 4-én RENDKÍVÜLI képviselő-testületi ülést akarnak tartani. Értesüléseink szerint bizottsági üléseket szerveztek az elmúlt napokban, ám ezekről a szervezőkön kívül csak a meghívottak tudhattak, a lakosságot senki sem értesítette. A jelenlegi fideszes városvezetők szocialista elődjei a képviselő-testületi üléseket már három héttel a tanácskozás megkezdése előtt beharangozták az önkormányzat honlapján a bizottsági ülések helyével, idejével, napirendjével együtt. A néhány rendkívüli ülés sem volt kivétel. A testületi és a bizottsági ülések ugyanis a törvény erejénél fogva nyilvánosak, azon bárki részt vehet. Most azonban se kép, se hang, se hír. Titkosították kedvenc vesszőparipájukat, a "lakásbotrányos" ad-hoc vizsgáló bizottság munkáját is. A botrányos körülmények között létrejött grémiumot értesülésünk szerint október 27-re hívták össze október 25-én. Az elrejtett meghívót visszadátumozva tegnap, vagyis október 27-én ismerhették meg a beavatottak, kevesebb  mint négy órával a botránykutatók kutakodása előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr752404219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása