CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kihallgatja az ügyészség Németh Szilárdot

2010. november 04. 17:21 - Anzágo

 "Ha bebizonyosodik a visszaélés, akkor arra keresik a választ, hogy kit terhel a felelősség. Németh Szilárdot még nem hallgatták meg az ügyben, mert a szóvivő szerint a dokumentumok tartalma a perdöntő, ám nem kizárt, hogy a feljelentőt is beidézik az ügyészségre." 

 Ezeket a megdöbbentő sorokat nem másutt, mint a csepel.hu - n, a Németh Szilárd polgármester vezette fideszes irányítású csepeli önkormányzat hivatalos honlapján olvashatjuk.

Ezért komolyan kell venni minden szavát a Csepelen csak Mutyi Matyinak nevezett városvezetőnek. 

Az  önkormányzati hírportál Nyomoz az ügyészség címmel  Mutyi Matyi egyik kedvenc vesszőparipájáról, a volt csepeli rendőrkapitány nyakába varrt lakáshistória újnak vélt fejleményéről számol be, miután - állításuk szerint - Skoda Gabriellával, a Fővárosi főügyészség szóvivőjével beszélt. A televízióbol is jól ismert, világosan, érthetően nyilatkozó asszony szájába a csepel.hu a következő szavakat adja, idézzük ezt is: "Jelenleg a dokumentumok tanulmányozását és a bizonyítékok összegyűjtését végzi az ügyészségi nyomozóhivatal abban az ügyben, amelyet Németh Szilárd polgármester, a vizsgálat kezdetekor ellenzéki képviselő feljelentése alapján indított el a Fővárosi Főügyészég Császár Mihály korábbi csepeli rendőrkapitány önkormányzati bérlakásának gyanús kiutalása kapcsán"  - Mi történt? Ki kit jelnetett fel? Ki volt a feljelentő? - sorolhatnánk a kérdéseket, hozzátéve: a helyes megfejtők között értékes tombola-nyereményeket sorsolunk ki.

A díjazás reményében törnénk a fejünket a körmönfont mondat megfejtésén, de nem lehet, mert a csepel.hu -n már ott áll a következő kijelentés, amely szerint:

"Az eset óta egyébként újabb csepeli önkormányzati bérlakásokról derült ki, hogy lakóik gyanús körülmények között jutottak hozzájuk. Legalább további hat ilyen lakásról van szó..."

Igaz, jelenleg a volt rendőrkapitány bérlakásáról sem mondta az ügyészség, hogy "gyanús körülmények között jutott hozzá" .   Az, persze már  nem derül ki a szövegből, hogy ez utóbbi kijelentéshez az üsgyészségi szóvivőnek semmi köze sincs. Ezt csak Mutyi Matyi állítja, szajkózza, ha meglát egy kamerát vagy mikrofont. De ha Németh Szilárd azt mondja, hogy Mutyí (Matyi) van, akkor nincs apelláta még az ügyészségnek sem. Bár ott egyelőre vannak akik még bíznak, ha másban nem, hát a Skodában. A szóvivő pedig a csepel hu közlése alapján kijelentetette:  "Németh Szilárdot még nem hallgatták meg az ügyben, mert a szóvivő szerint a dokumentumok tartaLma a perdöntő, ám nem kizárt, hogy a feljelentőt is beidézik az ügyészségre."

Te jó ég, mi lesz még itt?

Kenyér nem, de cirkusz jócskán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr552423564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása