CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila lett a Csevak Zrt gyámja és magyar hangja?

2010. november 08. 13:04 - Anzágo

 A Csepel újság értesülése szerint gyámság alá helyezték a Csevak Zrt-t, gyámként Ábel Attilát, Csepel fideszes alpolgármesterét jelölték ki. Értesülésünket a Helyi Téma és a csepel.info információira alapozzuk.

Bár a Csevak Zrt-nek Werner Péter személyében van egy igen jól megfizetett új, szintén fideszes vezérigazgatója és van a cégnek tucatnyi vezetője is, de a világos kérdésekre egyikük sem képes válaszolni. (Esetleg megtiltották nekik?) Nyilván ezért kellett Werner vezérigazgató fölé gyámként kijelölni Ábel Attilát. Az alpolgármester mint gyám és a Csevak Zrt magyar hangja nyilatkozik a Helyi Témának egy teljesen konkrét, csevakos szakmai ügyről. Az egyik lakásbérlő hosszabb ideje nem hajlandó fizetni a Csevaknak, ezért őt ki akarják lakoltatni. A cégnek, sajnos épp elég tapasztalata lehet a hasonló esetekről, de ennek ellenére nem a Zrt valamelyik vezetője adja meg a válaszokat a lapnak, hanem az ügy legbeavatottabb szakértője, Ábel Attila. Ő szociálisan érzékeny, ezért a cikk címét is tőle kölcsönözték: „A Csevak Zrt. hajlandó egyezkedni, de csak a részletfizetésről”mondja ezt egy alpolgármester, aki elvileg bele sem szólhatna a konkrét ügy intézésébe.
 
Bizonyára elmarad a kiköltöztetés, ha a Csevaknál is olvassák a Helyi Témát, vagy esetleg Ábel Attila szól Werner Péternek egy fideszes gyűlésen.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr252433408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása