CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eddig ilyen nem volt!

2010. november 16. 11:26 - Szerkesztő73

 “Egy eddig elképzelhetetlen folyamat vette kezdetét: Hulladékkal teli zsákok éktelenkednek több csepeli utcán is.”- számol be a hozzá érkezett panaszokról a csepelinfoplusz.hu (CSIP) blogon Dobák István, az önkormányzat szocialista képviselője. “Csak néhány zsákkal kezdődött, de egyre több és több gyűlik össze. Érthetetlen, hogy a Csevak Zrt. miért nem szállítatja el, hulladékot, mint korábban. Eddig ilyen nem volt!” – írja CSIP-fotókkal illusztrált tudósításában Dobák István. Az Új rend című CSIP-cikk a következőket tartalmazza:

 
Új rend Csepelen
 
“Egyre több felháborodott csepeli lakos keres meg panaszával” – számolt be lapunknak Dobák István szocialista képviselő. “Egy eddig elképzelhetetlen folyamat vette kezdetét: Hulladékkal teli zsákok éktelenkednek több csepeli utcán is.”
 
A fenti képek a Szabadság utca és az Erdősor utca kereszteződése mellett készültek, más források hasonlót jeleznek a Völgy utca Bánya utca környékén.
 
“Csak néhány zsákkal kezdődött, de egyre több és több gyűlik össze. Érthetetlen, hogy a Csevak Zrt. miért nem szállítatja el, hulladékot, mint korábban. Eddig ilyen nem volt!” – tolmácsolta a lakossági panaszok áradatát Dobák István.
 
Különösen érthetetlen az egyre elviselhetetlenebb eset egy “ésszel, szívvel, tisztességgel” vezetett városban, hiszen ahhoz, hogy az összegyűlt hulladékot elszállítsák egy jól működő városban, ahhoz nem kell ész, de még csak nem is “szívesség”, vagy “tisztesség” kérdése, hanem feladat, amely kötelesség!
 
Kérjük olvasóinkat, hogy ha hasonló eseteket látnak, értesítsék szerkesztőségünket, az esetleges fotókat szívesen fogadjuk! “Várjuk a bejelentést!”
 
Forrás: CSIP
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr882452031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fecske07 2010.11.16. 21:40:54

bizony hogy volt ilyen korábban... Pont a CSU írt többször az illegális szemetelésről!
Az említett kereszteződés is többször szóba került már régebben is.( Az ottani kertes ház tulajdonosok oda hordják a szemetet.) Térfigyelő is van, de hogy működik-e?? A rendőrség soha nem megy ki...

Summa , ne lukra fussatok, van ezer más, ami miatt tényleg lehetne szólni.
süti beállítások módosítása