CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy halálos áldozata van két csepeli tűznek

2010. november 23. 23:15 - Szerkesztő73

 Egy ember meghalt, kettő pedig füstmérgezést szenvedett, amikor kedd délután tűz ütött ki Csepelen, a Hajós utca egyik családi házában. Ez után nem sokkal egy Erdősor utcai négy emeletes panelház 4. emeletén volt lakástűz, ott szerencsére senki sem sérült meg. Németh Szilárd polgármester mind a két helyszínen szükséglakást ajánlott fel a károsultaknak, és a Csepp TV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a hivatal munkatársai további segítséget is nyújtanak majd. Tekintse meg a Csepp TV riportját és a folytatást.

A Független Hírügynökség információi szerint a Hajós utca 5. szám alatt a lángok a körülbelül 100 négyzetméter alapterületű, kétszintes ház tetőterében keletkeztek. A tűzoltók, miután megfékezték a tüzet, egy 70 éves férfi összeégett holttestét találták meg. A füstben ketten könnyebb füstmérgezést kaptak, de nem kellett őket kórházba vinni. Egyes információk szerint égő cigaretta okozta a tragédiát, de szakértők bevonásával fogják részletesen megvizsgálni, hogy mitől keletkezett a tűz.

Csepelen kedden volt egy másik tűzeset is: az Erdősor utca 38-ban gyulladt ki egy négyemeletes panelház legfelső szintjén lévő lakás. A tüzet sikerült megfékezni; a negyedik emeleten lakók nem voltak otthon; a tűzoltók egy kutyát mentettek ki a lakásból. a tűz okának vizsgálatát megkezdték. Erről Molnár Péter, a Fővárosi tűzoltóság szóvivője számolt be az MTI-nek.

Németh Szilárd, Csepel polgármestere a Csepp TV riporterének nyilatkozva elmondta: mind a két családnak szükséglakást ajánlott fel, de azt csak a Hajós utcai károsultak vették igénybe. Az Erdősor utcaiak ideiglenesen rokonaikhoz költöztek. A polgármester intézkedett, hogy a két tűz károsultjainak az önkormányzat munkatársai szerdán adják meg a további szükséges segítséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr102469238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása