CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit dugdosnak a fideszes kerületvezetők?

2011. január 16. 10:00 - Szerkesztő73

 

A címben feltett kérdésre világos a válasz: a XXI. kerület fideszes vezetői Csepel Önkormányzatának híreit, az önkormányzati munkához legszorosabban kapcsolódó információkat dugják el a csepeliek elől. Októberben megszüntették a 35 ezer példányban kiadott Csepel újságot. Január 1. óta nem működik az önkormányzat www.csepel.hu honlapja. Lehet, hogy februárban már a Szent Imre téri hivatal faliújságát is leszerelik? A működésképtelen www.csepel.hu honlap szerint a csepel.infónak, ahogy a csepeliek mondják, a Handa Bandának kellene híreket szolgáltatni. A Handa Banda (HB) azonban szemlátomást identitászavarral küzd, mert nem szóltak a HB tagjainak, hogy már régen vége van a választási kampánynak.  Ők a nevükhöz (HB) méltóan most is csak handabandáznak, de valódi, önálló  csepeli híreket nem adnak sem saját, sem pedig önkormányzati forrásból. Saját agyrémeikkel traktálják a közönséget.

 Rajtunk még sem fogtak ki. Hiába rejtegették, hiába titkolták, kiküldött tudósítóink megtudták, hogy január 27-én, csütörtökön 17 órai kezdettel képviselő-testületi ülés lesz a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban. Egyelőre 15 napirend szerepel a meghívóban, amit eddig csak a kiválasztottak láthattak. A csepeliek nem tartoznak közéjük, pedig

egészen mostanáig minden képviselő-testületi ülés nyilvános volt, persze nem a Fidesznek, hanem az 1990-es önkormányzati törvénynek köszönhetően. Na, ennek a fene nagy nyilvánosságnak befellegzett. A csepeli hallgatóság hiányában szűk körben fogják megvonni a korábban már odaítélt anyagi támogatás felét a Csepel SC Alapítványtól, a csepeli sportfejlesztés nagyobb dicsőségére.  Szűk körben fogják a közalkalmazotti pótlék alap 400 százalékának (igen: négyszáz százalékának) megfelelő összegben megállapítani a tiszteletdíját azoknak, akiket a fideszes önkormányzati vezetés egyes kórházak tulajdonosi tanácsába delegált (magyarán: dugott be).

A legizgalmasabbnak azonban – ha ráér – Németh Szilárd fideszes polgármester napirend előtti magánszáma ígérkezik. Elvileg írásban tájékoztatást ad az előző, vagyis a december eleji testületi ülés óta végzett munkáról. Erre tényleg sokan kíváncsiak, mert szerintük semmi sem látszik a sokasodó kátyúkon kívül. De majd meglátjuk! Pontosabban meglátnánk, hallanánk a csepeliekkel együtt, ha a fideszes kerületvezetők ezt nagy kegyesen megengednék, és a hivatali anyagok közé nem dugnák el Csepel Önkormányzatának legfontosabb híreit, információit

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr82587149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2011.01.16. 11:36:22

Drága jó admin! Ne dugdosd te sem a Csepel újság e-mail címét, ha van, és látom, hogy van. Korábban kínomban én is egy hozzászólásra akaszkodva küldtem el H.Gy. írását. Hátha... Kösz, látom lehoztátok, de azért mégis csak másként néz ki, ha e-mailben küldhetek egy nagyobb cikket, írást.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.17. 20:34:38

Kedves mesztic!
Igazad van, én is ezért kérdeztem rá a Zímél címre..
Másik: akár az új lap, akár a Csepp TV tudósít(hat) az ülés(ek)ről?

CSú-admin 2011.01.17. 21:32:08

A Csepp TV a maga módján tudósít az önkormányzati ülésekről, de azt csak nagyon kevesen nézik végig. A Szigetelő sem pótolhatja a korrekt összefoglalót. Az már valódi profi újságírói munka lenne. Előbb-utóbb megoldjuk!!!
Addig is várjuk a helyi híreket, tudósításokat és véleményeket, illetve azokat a reflexiókat, amelyek olyan országos, nemzetközi eseményekkel foglalkoznak, amelyek fontosak, figyelemre méltók lehetnek a csepelieknek is.
E-mail címünk változatlan: csepelujsagos@gmail.com, de hamarosan lesz egy másik is. Mind a kettőről hírt adunk majd
egy külön cikkben.

Üdv.:
CSÚ-admin és a többiek

Szárcsa fióka 2011.01.19. 14:30:38

Hogy mit? Azt, hogy be akarják zárni intézményünket. Ma este kerül bejelentésre , a testületi ülésen. Köszönjük, polgármester!
Kérünk mindenkit, hogy segítsen megakadályozni intézményünk bezárását!
süti beállítások módosítása