CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rokon a rokonnak...

2011. január 17. 09:37 - Anzágo

 

Pálffy István volt híradós műsorvezető, jelenlegi KDNP-s országgyűlési képviselő feleségét, Tóth Juditot foglalkoztatja a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) egyik háttérintézménye, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, értesült a Blikk. Van még más is:

"Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony kereté­ben kommunikációs és marketingmunkatársi munkakörben foglalkoztatjuk Tóth Juditot" - közölte a Blikkel Bagi Krisztina, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet főosztályvezetője.

Pálffy István feleségét október 1. óta foglalkoztatják, azt viszont nem árulták, hogy mennyit fizetnek munkájáért. A KDNP politikus lapzártáig nem reagált a megkeresésre.

Nem ő az első politikus, akinek családtagjai a közszférában helyezkedtek el a kormányváltás óta.

Kontrát Károly belügyi államtitkár lánya a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgozik, Schmitt Pál államfő unokaöccse, Schmitt Pál Péter a Miniszterelnökségen. Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökének lánya a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz került. Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére, Vitézy Zsófia a NEFMI sajtófőnöke, az ő féltestvére, Vitézy Dávid pedig a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója lett.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr122589621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása