CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lelelplezték a Szárcsa utcai titkot: megszüntetik az iskolát

2011. január 21. 12:43 - Anzágo

 Szárcsa fióka segélykiáltása után  grizzli nick nevű levelezőnk megerősítette a hírt, csepel fideszes vezetői meg akarják szüntetni a Szárcsa utcai általános iskolát. Grizzli újabb bizonyítékokkal támasztotta alá az eddig titokban tartott intézkedést. Grizzli "A szárcsa utcában valami készül?" című cikkünkhöz fűzött kommentjeiben a következőkről adott tájékoztatást:

 grizzli 2011.01.21. 08:50:20
Sziasztok!
A hír igaz. Jan.27-én fogja az előterjesztést tárgyalni az könkormányzat.
Az előterjesztés megtekinthető a www.budapest21.hu  jobb oldalt fent meghívó címszó alatt 9. napirend, 13.sz. előterjesztés. Nem csak a Szárcsáról van szó, hanem több intézményről.
Csak az nem derül ki belőle, hogy mindezt hogyan akarják megcsináni, és az így kialakult helyzetet hogyan kívánják kezelni.
A stratégia, ami a címe az anyagnak, bezárás, megszüntetés, bontás. De miért, és mi lessz azokkal akiket ez érint arról semmi. Senkivel nem beszéltek, szülők, tanárok, stb. döntenek.
És kész.

gizzli bejegyzése a csepelinfoplusz.hu blogról: Mi van a Szárcsa , a Csete Balázs, a Herman és a többi intézménnyel. A oktatási stratégiával kapcsolatos előterjesztés, másról sem szól, mint, bezárás ( Szárcsa), átadás a fővárosnak = bezárás ( Csete ) régi Rákóczi ( bezárás) Hermann udvari épület bontás = elsorvasztás. Végig gondolta ezt valaki, vagy csak döntenek?

grizzli 2011.01.21. 10:04:48
Január 27-én 17 órakor lesz az önkormányzatnak ülése. Minél több szülőnek el kéne menni oda és megérdeklődni, hogy miképpen is gondolták ezt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr232602358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2011.01.21. 19:05:52

Halihó! Szilárd úrfi már talán le is mutyizta valamelyik kebel(bocsánat: párt) béli cimborájával az ügyet? Kié lesz a terület? Mennyiért? Mi fog épülni az épület helyén?
És miért nem hagyja legalább , hogy "kifusson" a most még idejáró összes évfolyam?
Vannak érveik is vagy a Handa Bandának csak a handabanda megy? A csepel pont infon akkora hülyeségeket írnak a fidesz fan élőhalottak, hogy csak néz az ember , mint Áder az angol szövegre.
süti beállítások módosítása