CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kitüntetett csepeli pedagógusok: gratulálunk!

2011. február 01. 11:16 - Anzágo

 Az önkormányzati hírforrás, a csepel.hu ma, február elsején számolt be arról, hogy január 22-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából csepeli pedagógusokat tüntettek ki, akiknek január 27-én a képviselő-testületi ülés keretében Németh Szilárd polgármester adta át a minisztérium kitüntetéseit

 Németh László-díjban részesült Krassói Kornélia, a Jedlik Ányos Gimnázium pedagógusa, valamint Vitányi György, a Karácsony Sándor utcai Általános Iskola igazgatója. Karácsony Sándor-díjat kapott Varjúné Horváth Edit, az Eötvös József Általános Iskola igazgató-helyettese. Arany Katedra Emlékplakettet vehetett át Dencsné Bélteky Katalin, a Lajtha László Általános Iskola   igazgató-helyettese; Herczku Józsefné, a Móra Ferenc Általános Iskola pedagógusa; Schubert Katalin, a Kerek Világ Óvoda vezetője és Szilvássy Terézia, a Jedlik Ányos Gimnázium pedagógusa.
 
A kitüntetett csepeli pedagógusoknak a Csepel újság olvasói és a szerkesztőség nevében gratulálunk!
 
A Csepp TV kitüntetetteknek készített meglepetésfilmjét kattintással itt lehet megtekinteni. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr602630122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása