CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Törvénysértő, fideszes pártbuli lesz Csepelen, a Jedlikben?

2011. március 04. 11:39 - Szerkesztő73

Reméljük, megcáfolják értesülésünket! Egyik olvasónk, veritas68 bejegyzése alapján arról kaptunk hírt, hogy a Fidesz pártrendezvényt szervez Csepelen, a Jedlik Ányos Gimnáziumban. Olvasónk azt kérdezte, hogy mikor lesz ez az esemény, és hogyan lehet meghívót szerezni rá? Szerkesztőségünk hitte is meg nem is az értesülést, ezért érdeklődni kezdtünk.

 Amit megtudtunk, a következő: a hír igaznak látszik. A gimnáziumot nem zaklattuk kérdéseinkkel. Más forrásaink viszont egybehangzóan állítják, hogy szombaton vagyis március 5-én a Fidesz csepeli szervezete pártrendezvényt szervez Csepelen, a nagy múltú Jedlik Ányos Gimnáziumban. Az eseményen a csepeli fideszes vezérkar mellett ott lesz Tarlós István, a fideszes színekben megválasztott budapesti főpolgármester. Mások tudni vélik, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, kormányfő is tiszteletét teszi a fideszes pártbulin a Jedlikben több más fideszes korifeussal együtt. A meghívókat névre szólóan küldték el a kiválasztott párttagoknak, ezért meghívót külön vásárolni vagy igényelni nem lehet. Ennyi.

 Mi pedig elképedve figyeljük a fejleményeket. A rendszerváltás óta Csepelen oktatási, nevelési intézményben, vagyis óvodában, általános iskolában, középiskolában egyetlen pártrendezvényt sem tartottak. Nem is lehetett, hiszen jelenleg is törvény tiltja, hogy bármilyen állami, önkormányzati fenntartású általános- vagy középiskola pártrendezvénynek adjon helyet. 

  (Kérjük olvasóinkat, hogy konkrét eseményekkel kapcsolatos értesüléseik továbbításához továbbra is lehetőleg a csepelujsag@postafiok.hu e-mail címet használják. Természetesen a véleményeket az eddig megszokott módon írják meg.) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr152709491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása