CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészség

2011. április 29. 13:41 - Szerkesztő73

 A magyar hírportálok „ az évszázad esküvőjeellenére minden más témát félretéve, egymással versengve közlik a hírt, amit mi a HVG-től vettünk át:  

Az ügyészség kérte Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését az Országgyűléstől. A volt kormányfő lemond mentelmi jogáról. "A Legfőbb Ügyészség mentelmi jogom felfüggesztését kezdeményezte. Ahogy korábban ígértem, lemondok mentelmi jogomról. Arra kérem a Parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek" - írja a volt miniszterelnök Facebook oldalán.

"A nyúlfarknyi hivatalos levélből az derül ki, hogy hivatali visszaéléssel gyanúsítanak. Hogy milyen ügyben, azt csak feltételezni tudom. Mindenesetre az értesítés 202/2009 számon indított büntetőügyről ír, az pedig tanúkihallgatás jegyzőkönyve szerint a sukorói beruházást fedi" - írja Gyurcsány Ferenc.
"Ha a bíróságon kell megküzdeni önmagamért, politikámért, vagy éppen politikai ellenfeleimmel, hát legyen. Állok elébe" - teszi hozzá a volt kormányfő.
 
Néhány perccel a hír közlése után elszabadult a pokol a magyar médiában. Az indulatok megdöbbető méreteket öltenek. A PILLANATNYI HELYZET ITT LÁTHATÓ

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr332864581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása