CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eldugták, megtaláltuk, közzétesszük (1)

2011. május 10. 13:58 - Szerkesztő73

 Főépítész kerestetik iskolaigazgatókkal, óvodavezetőkkel, intézményvezetőkkel együtt

 A képviselő-testület üléseinek jegyzőkönyveit – miként többször jeleztük ‑ a XXI. kerület fideszes vezetői minden előzetes bejelentés nélkül gyáván eltüntették a csepel.hu-ról, a csepeli önkormányzat hivatalos hírportáljáról. Van amit ugyan nem tüntettek el, de úgy eldugtak, hogy lehetőleg minél kevesebben értesüljenek róla. Márpedig aligha kétséges: a csepelieknek joga van megtudni, miért kell, ha kell búcsút venni csepel jelenlegi nagy tekintélyű, kiváló felkészültségű, nemzetközileg is elismert főépítészétől, a Csepeli Szociális Szolgálat vezetőjétől, és miért kell kiírni pályázatot az ő helyükre. Sok csepeli édesanyát, édesapát és nagyszülőt érdekelhet: kinek a gondjaira bízzák gyermekeiket, unokáikat a XXI. kerületi iskolákban, óvodákban. A hivatalvezetés pályázatokat írt ki, vannak már jelentkezők, de hogy kikről van szó, azt a fideszes Németh Szilárd polgármester irányítása alatt álló hivatal eldugva közli. Márpedig érdekesek, figyelemre méltók a fellelhető pályázatok. Ezeket az információkat megtaláltuk, és most közzétesszük! Csak egy kattintás:
 
 
Beérkezett óvodavezetői pályázatok:
Hétszínvirág Óvoda óvodavezetői pályázatra: Sztudva Mónika,  Szilassy Éva, Szilassy Éva melléklet, Szilassy Éva melléklet 1
 
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr602892972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása