CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Információrejtegetők a csepeli önkormányzatnál

2011. május 10. 12:42 - Szerkesztő73

 Nem és nem, a XXI. kerületi önkormányzat fideszes vezetői nem hajlandók közzétenni a képviselő-testület üléseiről készült jegyzőkönyveket. Nemcsak a Fidesz-győzelmet hozó  választások, vagyis a 2010. október 3. után keletkezett jegyzőkönyveket, hanem az előző, szocialista ciklusokban készített társaikat is eltüntették a csepel.hu hivatalos önkormányzati portálról. Joggal gondolják úgy sokan:  a fideszesek félnek attól, hogy szembesítik őket régi acsarkodásaikkal, korábbi és mostani teljesíthetetlen ígérgetéseikkel.

 A csepeli fórumok után már az Amerikai Népszava is szóvá tette ezt a felháborító tényt. Ennek ellenére a Németh Szilárd polgármester irányítása alatt álló hivatal eldugja a csepeliek elől a testület legfontosabb dokumentumait. Így az érdeklődők csak a cenzúrázott lakáj média megkurtított híradásaiból kaphatnak képet arról, hogy mi folyik a Szent Imre téri hivatalban. Többen abban bíznak, hogy az MSZP ellenzéki önkormányzati képviselői végre megteszik a szükséges jogi lépéseket a tarthatatlan állapot megszüntetése érdekében, és akkor – az évtizedes NORMÁLIS gyakorlatnak és jogszabályi előírásoknak megfelelően – újra elérhetők, olvashatók lesznek a csepeli képviselő-testület üléseinek jegyzőkönyvei. Így valóban megtudhatjuk, mit titkolnak, mit művelnek a fideszes városvezetők?!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr672892769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása