CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rabul ejtő nyilatkozatok és a rabul ejtő pénzkiadó

2011. június 04. 23:51 - Szerkesztő73

  Cáfolva egy rémhírt, Nagy Anna kormányszóvivő pénteken azt állította, biztonságban van a pénzünk, senki sem akarja államosítani a bankbetéteket. Csak egyet kellett aludnunk, és arra ébredhettünk hogy nagyon igaza van a Fidesz-kormány hangjának. Nemcsak az állam, hanem időnként - mint például most szombaton - saját magunk sem tehetjük rá a kezünket saját pénzünkre.

Rádióból, televízióból és az automatáknál értesülhettünk róla: „Műszaki hiba miatt jelentős fennakadások voltak a bankkártya-elfogadásoknál, és idegen ATM-ekből sem lehetett pénzt felvenni szombaton 11 órától kora délutánig. A hibát 15 óra utánra elhárították. Az MTI-nek banki források elmondták, hogy a műszaki probléma a Giro Bankkártya Zrt.-nél volt, ezért idegen bank ATM-jéből nem lehetett pénzt felvenni, és idegen bank POS-terminálját sem lehetett használni több órán át.” Ilyen rabul ejtő nyilatkozat után persze, már minden világos és érthető….

És milyen szerencsénk volt, mert amíg nem működtek a pénzkiadó automaták, addig nem érhetett bennünket olyan baleset mint az alábbi történetben szereplő amerikai asszonyt:

Pénzkiadó automatába szorult be egy nő keze az Egyesült Államokban, méghozzá oly reménytelenül, hogy tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A nő jó ideig rabja volt a masinának, a tűzoltók csak különleges felszereléssel tudták kiszabadítani a kezét. Az automatát működtető bank háláját fejezte ki a tűzoltóságnak, hogy a nő nem sérült meg komolyabban.

Tegyük hozzá: úgy tudjuk, az amerikai nőt nem vigasztalta meg senki azzal, hogy a bankbetétje biztonságban van...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr422957954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása