CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pedagógusnapi rózsa és Rózsa tüskével és tüntetéssel

2011. június 05. 10:42 - Szerkesztő73

Furcsa az idei Pedagógusnap. A nemzeti együttműködés közben kevesebb a köszöntő, és azt is inkább letudják, eldugják valamiért. Talán az újkeletű, a trianoni békediktátumra emlékeztető eufemisztikus Összetartozás napja szorítja háttérbe ezt a hagyományosan virágillatú ünnepet.

A legfontosabbaktól, a régi és mostani tanítványaiktól,  persze péntekig az idén is megkapták a VALÓDI tiszteletet és szeretet jelző virágcsokrokat, rózsákat az óvónők, a tanítók és a tanárok. A kormányzat nevében Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár ígér napok óta új törvényt, pedagógusi életpálya-modellt. Egy éves elzárkózás után újabb és újabb fórumokat szervez, ahol kormányzati kinyilatkoztatások történnek az érdekvédőkkel folytatott párbeszéd helyett. A pedagógusok szakszervezetei ezt a képmutató, érdeksértő folyamatot elégelték meg, és demonstrációt szervezetek ma délre a minisztérium elé. Részletek itt és ITT is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr402958587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása