CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kolonics Györgyre fáklyás evezéssel emlékeznek pénteken a Kis-Dunán

2011. július 13. 09:52 - Szerkesztő73

Pénteken ismét fáklyás evezést szervez a 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics György emlékére a Merkapt SE, valamint a Kolonics György Alapítvány. A megemlékezés helyszíne a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület Vízitelepe: Budapest, XXI. kerület, Hollandi út 16.

A július 15.-i program a következő: 17 és 19 óra között a Kolonics György versenyeiről készült rádióközvetítések és a vele készült interjúkat hallgathatják meg a résztvevők. 19 órától a fáklyákkal feleveznek az 1000 méteres rajtig, ahonnan a legendás kenusra emlékezve visszacsorognak a céltoronyig. A Kolonics György Emlékevezés a Himnusz eléneklésével zárul.

A Merkapt SE közleménye szerint aki evezni szeretne, annak saját hajóról célszerű gondoskodnia. Fáklyákat az elmúlt évekhez hasonlóan adnak a szervezők, de a fáklyák biztonságos rögzítését résztvevőknek kell megoldaniuk. A tavalyi megemlékezésről készült zenés összefoglaló:

Forrás: Kajakkenusport.hu és origo.hu

CSEPEL újság: Kolonics György tragikus hirtelenségű halála

CSEPEL újság: A hérosz halála és ami mögötte van VÉGSŐ BÚCSÚ KOLONICS GYÖRGYTŐL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr243062729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása