CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Molnár Edit akvarelljeiből nyílik meg kiállítás ma a Hricsovinyi Galériában

2011. szeptember 12. 11:35 - Szerkesztő73

Fény - Szín - Harmónia címmel MOLNÁR EDIT festőművész akvarelljeiből rendeztek kiállítást Csepelen, a HRICSOVINYI GALÉRIÁBAN (Budapest, XXI. kerület, Csepeli Mátyás utca 13.). A tárlatnak szeptember 12-én, hétfőn 17 óra 30 perces kezdettel lesz a megnyitója. Dr. Hricsovinyi István bevezetője után a kiállítást megnyitja: MARIA VOLLNHOFER D'INNOCENZO ikonfestő, a VOLLNHOFER ART STUDIO vezetője. A műsorban fellép Tóth Enikő és Steinbach Szilvia a Fasang Árpád Zeneiskola két növendéke (felkészítő tanáruk: Romos Zsolt fuvolaművész). A közönség két tételt hallhat a diákoktól dr. Szűcs Lajos Duett fuvolákra című művéből.

MOLNÁR EDIT akvarelljei előzetes bejelentkezéssel október 12-ig tekinthetők meg a Hricsovinyi Galériában, amelynek címe és megközelíthetősége: Csepeli Mátyás utca 13. - Garai utca 10. sarok. Telefonszáma: 427-1400.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr993220331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása