CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Végső búcsú Benkő Viktornétól

2011. november 28. 15:44 - Szerkesztő73

Családtagjai, barátai, tisztelői ma délután egy órakor a Fiumei úti temető ravatalozójában és szóróparcellájánál vettek végső búcsút Benkő Viktornétól, aki október 25-én hunyt el. A gyászszertartáson méltatták a köztiszteletben álló pedagógus, köztisztviselő, munkáspárti önkormányzati képviselő küzdelmes, életútját. Benkő Viktorné sok évtizedes munkája során mindig a csepeliek  és különösen a szegények, a hátrányos helyzetű családok érdekének képviseletét tartotta a legfontosabbnak. Akinek csak tudott, segített. Személyiségét,  a kerület lakói tisztelték, becsülték, szerették. Munkáját  a rengeteg köszöneten túl Csepelért Díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt kitüntetéssel ismerték el.

A ravatalnál a csepeli önkormányzat nevében Ábel Attila  alpolgármester búcsúzott az elhunyttól. Benkő Viktorné emléke előtt sok csepeli rótta le kegyeletét. Közöttük volt Tóth Mihály, Csepel korábbi polgármestere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr333418896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása