CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyurcsány Ferenc Csepelen

2011. december 16. 10:09 - csú

Csütörtök délután öt órától Gyurcsány Ferenc, korábbi kormányfő, az általa alapított Demekratikus Koalíció Párt elnöke volt a vendég a Csepeli Munkásotthonban. A részletesebb információk megérkezéséig a hír24.hu portál videóját tesszük közzé:

Csepelen ünnepelte az év végét a Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfőhöz köthető Demokratikus Koalíció. A párt néhány hónap alatt több ezer tagot gyűjtött, és a Szonda Ipsos előrejelzése szerint egy mostani választáson bejutnának a parlamentbe. A lelkes tagokat és érdeklődőket a Padödő szórakoztatta, de Gyurcsány Ferenccel is találkozhattak, vagy éppen kedvükre vásárolhattak a legújabb pártszuvenírekből, például a "Come back Feri" feliratú pólókból. Videós riport az origótól:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr533468079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása