CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Még, még, még és még! A Fidesznek mennyi az elég?!

2012. február 20. 01:24 - csú

Hurrá! Ábel Attila alpolgármesternek is lesz szolgálati autója!

Már csak hármat kell aludnunk, és felvirrad a nagy nap, 2012. február 23. Csütörtökön a XXI. kerületi fejbólintó, gombnyomogató fideszes mamelukok megszüntetnek egy égbe kiáltó igazságtalanságot. Végre-végre Németh Szilárd fideszes polgármester és párttársai, Borbély Lénárd, valamint Morovik Attila alpolgármesterek után a negyedik fideszes kerületvezetőnek, vagyis a harmadik alpolgármesternek, Ábel Attilának is lesz szolgálati autója, párttársaihoz hasonlóan közpénzből, a hozzá tartozó évi 30 ezer kilométeres használattal – ugyancsak közpénzből. (Németh Szilárdnak mind ez korlátlan!)

Alig egy hónapja Csepelen nagy felháborodást váltott ki, hogy a rendszerváltás óta először – szakítva a több mint húsz éves takarékos helyi gyakorlattal – nagy értékű szolgálati gépkocsikat adományozott a kerületi fülkeforradalmi kétharmad Németh Szilárdnak, Borbély Lénárdnak és Morovik Attilának. Sokak számára teljesen megdöbbentően Ábel Attila kimaradt a szórásból. A pazarlást elítélő szocialista képviselők szóvá is tették ezt az igazságtalanságot, de – mint oly sok kérdésükre, megjegyzésükre – nem kaptak választ, Ábel Attila pedig csak titokzatosan hallgatott. A feleletet a szocialistákkal együtt minden aggódó most kapja meg egy előterjesztésben, amelynek olyan a címe mint amilyennek Csepelen nevezik a Fideszt: hazug! Így hangzik, idézzük: „Javaslat a 22/2012. (I. 26.) Kt. határozat kiegészítésére” (ITT OLVASHATÓ). Minden hírszerző a szája szélét nyalogatná a nyilvános titkosítás eme nagyszerű módszerétől. Ember legyen a talpán, aki a címből kihámozza, hogy miről van szó. Egyelőre azonban MÉG így vagy úgy, de a nyilvánosság elé kell vinni a szolgálati gépkocsik osztogatásának ügyét, és ezért dugdosni ugyan lehet a bulit, de eltitkolni nem.

Miközben a XXI. kerületi fideszes vezetők túlköltekezéssel rágalmazzák elődjeiket, a fülkeforradalmárok saját maguk és a sleppjük kiváltságainak gyarapításával, talpnyalóik számának felduzzasztásával, közpénzből vett szolgálati gépkocsik használatával mind nagyobb luxust követelnek maguknak. Gombnyomogató mameluk-párttársaiktól ezt meg is kapják, hiszen ők a saját juttatásaikat féltik. De mit kapnak ezért cserébe a csepeliektől?
 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884138416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádkozó sáska 2012.02.20. 11:47:33

Mit érdekli ezeket a férgeket , hogy mit kapnak tőlünk? Amíg olyan emberek ülnek a testületben, mint a semmihez nem értő és másokat állítólag emiatt megkárosító Szadayné, a férje jóvoltából valakivé vált Szuhay Erikácska, aki szintén semmihez nem ért, Gárday , aki az egyik legjobb cimborája a másik ifjú mameluknak, Borbélynak- addig itt semmi sem számít. Csak a fűrer szeme villantása. Attól pedig nagyon félnek, hiszen sokat tu róluk és ugye, a felesége is érdekes módon hunyt el...
süti beállítások módosítása