CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányos kt-ülés, botrányos félrevezetés a csepeli fideszes városvezetéstől

2012. április 24. 11:49 - csú

Elhallgatásával, félrevezetésével újra hazudik a fideszes önkormányzat hivatalos hírportálja, a csepel.hu.

A Csepel újság értesülése szerint ugyanis botrányos nyitánnyal kezdődött és botrányos végjátékkal fejeződött be a csepeli önkormányzat tegnap reggel nyolcra meghirdetett rendkívüli képviselő-testületi ülése.

A napirenden egyetlen napirend szerepelt: Javaslat gyermek üdültetésre alkalmas ingatlan megvásárlására előterjesztő: Werner Péter CSEVAK Zrt. vezérigazgató. Negyven millió forint volt a tét. A képviselőkkel együtt mintegy negyvenen  várták, hogy Werner Péter megérkezzen, de mindhiába. A Csevak Zrt vezérigazgatója csaknem fél órás késéssel futott be. Ezek után egyetlen szó hozzáfűzni valója sem volt saját előterjesztéséhez, és érdemben egyetlen választ sem adott a felmerült kérdésekre. Németh Szilárd polgármester próbálta menteni a menthetetlent, de azt ő sem tudta megmagyarázni, hogy három nappal a rendes kt-ülés előtt mi szükség van a kapkodásra, 40 millió forint homályos célú, roham tempós elköltésére. Csak a fideszes mameluk gépezet gombnyomogatása után jelentették be, hogy a jelzettel ellentétben csütörtökön, április 26-án nem lesz Kt-ülés, azt elhalasztják május 3-ra. A hivatalos verzió erről egy szót sem szólt. A változtatást eldugták ide, annak egyelőre kedden 11 óráig a hírek között semmi jele nem volt a csepel.hu című hírportálon. (Hab a tortán: azt még mindig nem tudják, hogy hány órakor akarják kezdeni az ülést.) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr54470399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása