CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szerda estig tart a tortúra?

2012. május 15. 10:43 - csú

Nehezen alkalmazkodtak a 159-es autóbusz útvonalának kényszerű és ideiglenes módosításához az Erdősor utca környékének lakói. Vasárnap óta tart a vízcsőtörés miatt kialakult tortúra, amely talán szerda estig véget ér. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint ugyanis az említett vízcsőtörés miatt lezárták az Erdősor utca Kohász utca és Festő utca közötti szakaszát. A helyreállítás befejezéséig, várhatóan május 16-án, szerdán 18 óráig a 159-es, a 979-es és a 979A jelzésű autóbuszok a lezárt szakaszt elkerülve, módosított útvonalon közlekednek.

A Szent László utcai lakótelep irányában a buszok nem érintik a Kölcsey utca megállót. A módosított útvonalon a buszokra utasaink az Erdősör utcában, a Kölcsey utca kereszteződése előtt, ez után a 35-ös és a 36-os buszok Gombos tér, majd a járat saját, de Szent Imre tér irányú Erdősor utca megállójában szállhatnak fel.

Csepel, Szent Imre tér és Csepel, Csillagtelep irányában a buszok kimaradó megállója az Erdősor utca, amely helyett a járatra – annak ideiglenes útvonalán – 35-ös és a 36-os buszok Gombos utcai megállójában lehet felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkák idején a forgalom a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen. Az útvonal-módosítás okozta kellemetlenségek miatt ezúton kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését.  

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása