CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrány botrány hátán Csepelen: megrovás a bosszú szülte tragikomédiában

2012. június 07. 00:32 - csú

A Csepel újság értesülése szerint még a csilláron is lógtak, annyi ember volt szerdán a csepeli képviselő-testület ülésén. Egy sikeres, köztiszteletben álló asszony hónapok óta tartó kálváriája vonzotta az érdeklődőket.

Sírjunk vagy nevessünk? Információink szerint ez a kérdés foglalkoztatta a leginkább a szerdai rendkívüli képviselő-testületi ülés részt vevőit. Miskolci Józsefnét, az önkormányzati Fasang Árpád Zeneiskola igazgatónőjét vonták fegyelmi eljárás alá még május 10-én, mert meg akarta védeni a jó hírét az általa vezetett intézmény munkatársainak és saját magának. Bár ez sok-sok szülő, pedagógus, a nyilvánosság és több száz csepeli összefogásával sikerült, a fideszes városvezetők a győzelmet június 6-án megrovással honorálták.

A Csepel újságot úgy tájékoztatták, hogy a kétharmados XXI. kerületi Fidesz-frakció már mindent előre eldöntött, és úgy is lett. A némán és sápadtan hallgató kétharmadosokról, a dührohamokkal küzdő Németh Szilárd polgármesterről, a fegyelmi biztosi szerepkörrel megbízott makogó Morovik Attila alpolgármesterről lepergett minden érv, minden tény.

Értesülésünk szerint dr. Kürti Júlia, az igazgató asszony érdekeit képviselő-védő ügyvédnő a városatyák vádjait ízekre szedte, s bebizonyította róluk, hogy sületlenségek, koncepciós lózungok. Olyan felháborító részletek tárultak fel a fegyelmi eljárásnak álcázott színjátékról, amelyet sokan egyszerűen csak primér bosszúnak neveztek. Az érvek mint borsó a betonfalról, úgy peregtek le a kétharmados betonfejekről.

Úgy tudjuk, a fideszes képviselők részéről egyetlen érv sem hangzott el, ellenben előhúzták a már előre elkészített, a megrovást tartalmazó határozatot, és az ellenzékiek újabb érveit, felmentést javasoló kezdeményezését elutasítva, megszavazták az előregyártott elemet. Informátoraink újabb és újabb információval látnak el bennünket erről a botrányról, ezért hamarosan újabb részleteket közlünk a Tanú című filmet idéző Szent Imre téri folytatásos bohózatba oltott rémregényből. Az ügynek sincs vége. A zeneiskola igazgatónője a bírósághoz fordul, hogy ott semmisítsék meg a kétharmados mameluk-sereg agyrémét…

anzágo
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr34570524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2012.06.07. 21:50:30

Csepelen tatárjárás van, primitív horda pusztít és rombol. Most a művészeti intézmények vannak soron, majd az iskolák következnek.Miskolciné Hajtun Zsuzsa elismert zongoraművész. Az egész fideszes bagázsban nincs összesen annyi szellemi muníció, mint benne egyedül. Sok-sok koncertet szervezett és maga is játszott. Több ezer gyermeket neveltek intellektuális értékek befogadására irányítása alatt. És most egy hatalommámoros klikk elcsapja, ahogyan Sárkány Istvánnal is tette. Egyszer ezért majd felelni kell!

Netye 2012.06.25. 06:54:13

Fidiota fityiszesek!
süti beállítások módosítása