CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Matolcsy tündérmeséje

2012. június 09. 18:25 - csú

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Matolcsy György, Magyarország köztársaságának gazdasági minisztere,  aki tündérmesét adott elő az amerikai CNN-nek. Az USA-ban megállt az élet szavai hallatán. Matolcsy úgy nyilatkozott a magyar gazdaságról, hogy ez az év „kicsit rizikós", átmeneti időszak, a jövő évben azonban „erős gazdasági növekedési mutatóval fogunk rendelkezni". Az pedig képtelenség, hogy a katasztrófa felé haladnánk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884575539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2012.06.10. 11:54:14

Mivel sohasem értettem, hogy miért csak öltönyben és nyakkendőben lehet politizálni '89-ben fidesz rajogó voltam.
Volt egy váltás '94-ben.
98-ban ugyanez a párt ránk szabadította Torgyán doktort (legalább ő még tényleg), majd jött 2002 amikor kiderült, hogy "a haza nem lehet ellenzékben". Na itt már valamilyen orvos után kiáltottam...
A baj a szóhasználattal van. Így nem beszél egy magabiztos, normális ember aki politikusnak gondolja magát, gazdasági szakembernek, aki ebben a minőségében életek felett rendelkezik. Nem ez volt az első nyilatkozata, ideje mentőt hívni.
süti beállítások módosítása