CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csatornázás kezdődik Királyerdőben

2012. június 10. 12:25 - csú

Június 11-én, hétfőn megkezdődik Királyerdő szennyvízcsatornázása - közölte a csepel.hu, az önkormányzat hivatalos hírportálja. Az építést  a Penta Kft. végzi. A  kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket jelezze a felelős építésvezetőnél az alábbi elérhetőségen: Pászik Zoltán, telefon: 06/30 370-4505. Az első néhány hétben a következő utcákat érintik a munkálatok:

 - Királyerdő út

- Móri utca

- Vihorlát utca

- Gyimesi út

- Fűz utca

- Pálma utca

- Jegenye utca

- Százszorszép utca

- Sügér utca

A fenti utcákban zajló építési munkálatokat a Strabag MML Kft. végzi. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a kivitelezéssel kapcsolatban, kérjük jelezze a projektvezetőnél az alábbi elérhetőségen: Szabó Péter, telefon: 06/1 372-8141

 

- Sáska utca

- Medve út

- Méhes út

- Daru utca

- Arany János utca

A fenti utcákban zajló építési munkálatokat a Penta Kft. végzi. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a kivitelezéssel kapcsolatban, kérjük jelezze a felelős építésvezetőnél az alábbi elérhetőségen: Pászik Zoltán, telefon: 06/30 370-4505. (csepel.hu) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr154576569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása