CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem köszöntötte Csepelen a fideszes városvezetés a köztisztviselőket

2012. július 01. 22:03 - csú

Felkiált-jel-nagyobb.jpgA közszolgálat munkavállalói a jelenlegi jogi környezetben teljes mértékben kiszolgáltatottak - olvashatjuk a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) közleményében, amit július 1., a köztisztviselők napja alkalmából adtak ki.

A XXI. kerületi önkormányzat fideszes vezetése a fenti állítást igazolta nemtörődömségével, érzéketlenségével is. Arra sem vették a fáradságot, hogy a 15 éve minden kormányzat által megtartott ünnepen legalább néhány sorban köszönetet mondjanak azoknak, akik nélkül létezni sem tudnának. Több önkormányzatnál megünnepelték a köztisztviselőket, akiknek Csepelen a fideszes vezetés miatt nem a fizetésük, hanem a kiszolgáltatottságuk, a félelmük növekszik. A Csepel újság pótolja a pótolhatatlant: köszönetet mondunk Csepel összes köztisztviselőjének áldozatos, szakszerű munkájáért.

l u x 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884622863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása