CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Figyelem! Forgalmi változások ma délután 3 órától Csepel központjában

2012. július 18. 12:29 - csú

Felkiáltójel-0.jpegAz MTI,  BKV és a csepeli polgármesteri hivatal jelzése szerint ma délután három és hét óra között egy önkormányzati ünnepség miatt, amelyen az előzetes hírek szerint részt vesz Kövér László, az országgyűlés elnöke is,  Csepel központjában megváltozik több BKV-járat útvonala. 

A Szent Imre téren a 71-es, valamint a Kőbánya felé közlekedő 151-es autóbuszok nem a saját, hanem a 35-ös és a 179-es buszok megállójában állnak meg, a Lakihegy irányában közlekedő 38-as, a Budatétény vasútállomás felé közlekedő 138-as és a Szent Imre térre tartó 179-es autóbuszok nem érintik a Szent Imre tér és a Karácsony Sándor utca megállóikat. A terelt útvonalon közlekedő buszjáratokra a 35-ös, a 36-os, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es autóbuszok Karácsony Sándor utca, majd Széchenyi István utca megállóiban lehet felszállni.

Bár a szervezők, akik még elnézést sem kérnek a várható kellemetlenségekért,  nem jelzik, mi megtesszük: a változások türelmet és figyelmet igényelnek a közlekedőktől. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr264664085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása