CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tüzes számlák, fagyos légkör, süket fülek a csepeli közmeghallgatáson

2012. szeptember 21. 00:05 - csú

Pénzről.jpgA 21. KERÜLETI HÍRHATÁR TUDÓSÍTÁSA: 

Közmeghallgatáson tájékoztatták a távfűtési számlák körüli anomáliák okairól az érdeklődőket, akik meglehetősen kevesen voltak. A Radnóti Miklós Művelődési Házban szeptember 20-án, 17 órakor kezdődött informatív összejövetel elején a polgármester meg is jegyezte (ő csak tudja, biztosan felismeri a saját embereit): ha jól látom, körülbelül hárman vannak itt a lakosság képviseletében. (A többiek stábtagok, tisztségviselők, önkormányzati képviselők, apparátusi tagok, háttérintézmények reprezentánsai voltak, s két-három újságíró is szaporította a létszámot – a szerkesztő megjegyzése.) A társasházak közös képviselői tüntetőleg távol maradtak az eseménytől, egyedül a Csevak utódszervezete vezetői jelentek meg.

A polgármesterről ezúttal (is) bebizonyosodott: nem tartja szavát. Azt ígérte az összejövetel elején, hogy a távfűtéses téma után másról is lehet szó, ám fél hétkor meglepetésszerűen bezárta a közmeghallgatást, megfosztva így a más témákat felvetni szándékozókat a kérdezés lehetőségétől. A részletes tudósítás a 21. kerületi Hírhatárban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr74791571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása