CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit kapott Werner Péter? Van pénz Csepelen, csak nem mindenkinek!

2012. október 03. 00:05 - csú

Werner Péter-Csepeli Városgazda csevak zrt.PNGA 47 ezer forint húszszorosa is kevés volt Werner Péternek, aki két éve vezérigazgatója a Csevakból lett Városgazda Zrt-nek, ahol a dolgozók bérét 2010 óta nem emelték. (Facebook)

A Csepel újság egy facebookos posztból arról értesült, hogy – legjobb szándéka ellenére ‑ szerkesztőségünk nem adott teljes körű tájékoztatást, amikor Werner Péternek, a Csevak-Városgazda Zrt vezérigazgatójának anyagi juttatásaival kapcsolatos értesüléseit közölte. Nekünk – és több olvasónknak – már az is elég, de inkább sok volt. (Nyakló nélküli gépkocsihasználat, szolgálati Skoda cseréje szolgálati Chevroletre, stb.)  Mulasztásunkat a bevezetőben idézett facebookos bejegyzés részletezés közlésével pótoljuk:

A havi 47 ezer forint húszszorosa sem volt elég?!

A múlt héten már írtam arról, hogy miközben a csepeli Fidesz elszámoltat, megfélemlít és kriminalizálni igyekszik a politikai ellenfeleit, milyen az erkölcsük, amikor a saját zsebükről van szó és a közpénzt például a kerületi „elit” korlátlan autóhasználatának finanszírozására költi. A Csepel Újság Blog egyik bejegyzéséből az is kiderült, hogy nem csak a korlátlan és adóforintokból adózott, illetve tankolt járműhasználat jár az egyes vezetőknek, hanem –ha a „szükség” úgy hozza¬– még az új autót is lecserélik! Egy még újabbra.

De eddig még nem volt szó arról a döntésről, ami szintén része volt a „a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. vezérigazgatója munkaszerződésének módosítása” című előterjesztésnek. Nevezetesen, hogy a vezérigazgató alapbérét (a fenti kedvezményeken túl) 100 000 forinttal/hó megemelik! Ez pedig –figyelemmel a vezérigazgató 100%-os prémiumára– éves szinten akár két és fél milliós emelést is jelenthet! Akkor, amikor a kormánypárti parlamenti képviselők szerint havi 47 000 forintból meg lehet élni!

A 47 000 forint húszszorosa is kevés volt Werner Péter vezérigazgatónak, aki a Csevakból lett Városgazda Zrt-t irányítja két éve. Információim szerint a dolgozók bérét ott 2010 óta nem emelték…(Forrás: Szenteczky János facebookos bejegyzése)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr924816920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menyusp 2012.10.12. 13:07:13

Kedves szerkesztőség
Werner Péternek igazán feltehetnék azt a kérdést is, hogy a Tamariska-domb bekerítésére céltámogatásként az önkormányzat által átadott 15 millió Ft-ből valójában mennyit fordítottak erre a célra, és a többit visszautalták-e az önkormányzat számlájára? Ha ez nem történt meg, akkor az szerintem kimeríti a hanyag kezelés fogalmát, és ez esetben ügyészi vizsgálatot igényel.Szerintem a 15 millióból legfeljebb 5 milliót fordíthattak erre a célra, ugyanis ilyen nagyságrendű árajánlatok érkeztek anno a Csevakhoz. 10 milla azért nem semmi pénz: lehet, hogy ebből tellett Chevroletre?
A másik, amit Önökön szeretnék számon kérni. Régebben kértem Önöket, hogy nézzenek utána: NSZ és BL képviselő urak mennyi költségtérítést vettek fel a Parlamentben, és a Fővárosi önkormányzatban útiköltség címén?
Ha ugyanis ezekről a helyekről pénzt kaptak, akkor azt vagy be kellene fizetniük a csepeli önkormányzat kasszájába, vagy csalásért (a hatóság anyagi érdekű tévedésbe ejtése vagy tartása)ügyészség vizsgálatra volna szükség.
Mivel fenti képviselő urak többször és tudatosan megszegték esküiket, jó lenne tisztázni a kérdést.
Üdv menyus

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2012.10.14. 15:07:08

A felvetés nem rossz, de miért is kellene bármit is befizetniük ill. bevallaniuk?
süti beállítások módosítása