CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bajnai Gordon október 23-án felszólal a Milla tüntetésén

2012. október 11. 15:01 - csú

Bajnai Gordon mellett többek között Tamás Gáspár Miklós és Ungváry Rudolf beszél majd a Milla október 23-ai rendezvényén. A felszólalók listáján rajtuk kívül Kónya Péter, a Szolidaritás vezetője, Balavány György újságíró, Kelemen Attila, a Transindex kiadó-igazgatója, Lovas Nagy Anna, a Nők Lázadása csoport tagja és Siroki László emberi jogi aktivista, valamint Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke mond majd beszédet.

A Milla szerda este jelentette be, hogy Facebook-csoportból bejegyzett politikai mozgalommá válik.

Bajnai Gordon a tüntetésen jelenti majd be visszatérését a politikába. A hvg.hu információi szerint arról beszél majd, a kormányváltás önmagában nem lehet cél az ellenzéki szervezetek számára, csak eszköz a jogállami normák helyreállításához és az ország talpra állításához.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr534833024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hope2 2012.10.11. 21:08:39

Féltem attól, hogy így alakul. Pártok ne jöjjenek, mondta a Milla vezetője. Majd mi... Minden tiszteletem a civil szervezeteké, de a politika mezején semmire sem mennek. Párt kell oda, szervezettség, talán program is, vagy valami, amit a választók elhisznek. Persze kell vezető is. Gyurcsány már elrontotta. Ha hallgatott volna 3 évig és most szólalt volna meg először, nyert ügye lenne. Bajnai most rontja el, mert szerintem úgy általában nem lehet vezetni. Kell egy csapat!!! Annak kell vezető, nem fordítva. (A Fidesznél is így kezdődött, akkor még demokratikus szervezet volt, azóta lett ilyen...)Ma már csak az MSZP vezetésével képzelhető el olyan összefogás, melynek esélye lesz a 2014-es választásokon a győzelem mellett az Orbán- kormány leváltására. És akkor jön a haddelhadd, mert tudjuk, (a haza a Fideszé és) a haza nem lehet ellenzékben.
süti beállítások módosítása