CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Adományokat várnak rászoruló csepeli gyerekeknek

2012. december 01. 00:03 - csú

cipősdoboz-221.pngOrszágszerte a Baptista Szeretetszolgálat, Csepelen és környékén a Segítség Köve Alapítvány ebben az évben újra meghirdeti karácsonyi cipősdoboz akcióját. E mozgalom alapgondolata szerint iskolás gyermekek, családok, baráti társaságok, munkatársak készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek. (Adományvonal1355)

Az ajándékok csomagolására szolgáló, színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok ma már nemcsak sok millió nehéz sorsú gyermek örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik 2004 óta szerte a világon, Magyarországon. Alapítványunk önkéntesei mindent elkövetnek azért, hogy Csepelen is sok kisgyermeket tudjunk megajándékozni, de ehhez az Ön/Önök segítségére is szükségünk van!

Tisztelettel kérjük, támogassa kezdeményezésünket, készítsen cipősdoboz ajándékot!

Hogyan készíthet ajándékot?

Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. A tetejét és az alját is külön-külön vonja be színes csomagolópapírral. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja ajándékát. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal: játék, iskolai eszközök, higiéniai eszközök, édesség, stb.  (Kérjük, a  dobozba NE tegyen kopott ruhaneműt, játékot, romlandó élelmiszert, vagy olyasmit, ami kifolyhat, összetörhet!)

Az elkészült ajándékcsomagot ragassza le átlátszó cellux ragasztószalaggal. Végül a dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát.

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 23-ig juttassa el a következő címre:

Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház
1212 Budapest, Rákóczi tér 34.
Ügyelet: hétfőtől-vasárnapig 9-19 óráig
278-0508

Alapítványunk elérhetőségei:

Schönek Alfréd  30/342-2857

www.segitsegkove.hu

www.facebook.com/segitsegkove

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr224940553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása