CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bajnai Gordon videoüzenete

2012. december 08. 00:03 - csú

Az országot irányító rezsim fél. Fél a hatalomvesztéstől, fél a lelepleződéstől. Ezért indított máris lejárató kampányt ellenünk. Nekik a pénz nem akadály, hogy a politikai ellenfelekről hazugságokat terjesszenek. Hazugságokat minden hullámhosszon, a neten, az utcán, a tereken, a buszok hátu
lján. És legújabban már az Ön postaládájába bedobott ál-magazinokban is. Magyarországon ugyanis mostanában semmi sem az, aminek látszik. Álcivilek folytatnak álságos kampányt hazug finanszírozásból. Végső soron az Ön pénzéből. Nagyon is valódi pénzből. Legalább 150 millió forint értékű lejárató kampány folyik most.
Ha pénzről, médiáról, hatalomról van szó, akkor a mi küzdelmünk Dávid küzdelme Góliát ellen.
Állítsuk meg összefogással a hazugságokat. Mert a rezsim csak összefogással, együttműködéssel győzhető le. Éppen ezért akar megosztani minket. Regisztrációval, lejárató kampánnyal, álkonzultációk álkérdéseivel. Ne hagyjuk magunkat! Ha elvették a köz médiáját, teremtsük meg a magunkét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr124953626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása