CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán rezsiőr imakommandósa

2013. január 03. 11:21 - csú

Töredelmesen bevalljuk: a Csepel újságnak ilyen eszébe sem jutott volna. Bűnünket azzal próbáljuk mérsékelni, hogy kép- és szó szerint idézzük blogtársunk, a Varánusz blog mai gondolatait és fotóját:002-NSZ-indián.jpg

Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a nemisannyi a mennyi támadásokat, nehogy ránk égjen ez is, mint az utolsó petákig áthárított ágazati különadók, a tranzakciós illeték és mobiltelefon percdíj. Jelöljünk ki egy szakrális szuperhőst, aki nézzen keményen, és markába szorított szívcsakrával  franciakulccsal siessen a gázóraállást vizslató állampolgárok segítségére. 

No, erre mondja valamelyik megátalkodott nertelen ateista, hogy az ima ereje szart sem ér. A tanmese tanulsága drága Feleim, hogy aki egyszer is mondott már védőimát a Kedves Népvezérért, az elnyeri méltó jutalmát előbb vagy utóbb. Én legalábbis nem találtam semmi más okot a kinevezésre Németh Szilárd életrajzát böngészve. De a napokban még az is kiderülhet, hogy már az oviban is miatyánkkal áthúzott gázóraállás volt a jele, és ezért. 

De az imádság erején és a minimum kijáró jutalmazáson túl azért pártunknak ismét sikerült az ilyenkor szinte kötelezően előadott önherénrúgást magán ezredszer is végrehajtani. Kijelöltek erre a bizalmi posztra egy olyan embert, akinek pedigréjét tulajdon párttársai is - khmmm- véleményesnek tartják. 2010-ben borult a szaros bili, a fideszfigyelő blog összefoglalta a párttársak Némethről alkotott véleményét, amiket mindjárt hangfelvételekkel is alátámasztottak. Ebből azért érdekes felvetések derülnek ki a párt cövekként álló, két lábon járó falloszának, dajcstominak helyére a parlamentbe beülő Némethről. Sajátosan kezelt frakciópénzek, kampánypénz, leszervezett tivornyák, kicsiben kialakított hűbérrendszer, szóval van itt minden, ami egy most magasra ívelő fideszes karrier velejárói. Így a mostani kinevezés nem csak az imádság hálájára példa, hanem arra is, mi bizony nem vagyunk következmények nélküli ország. 

Hiszen a fölfelé bukás is következmény, nemde? 

Eredetiben: VARÁNUSZ BLOG

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr664993962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szenti 2013.01.03. 22:32:54

„…Így üt vissza
Röpke lesz azonban a fogyasztók öröme a 10 százalékkal alacsonyabb számlák miatt. Hiszen végül mégiscsak nekik kell megfizetniük ezt is, és a veszteségük összességében lehet, hogy több lesz, mint amit a számláikon nyertek. A rezsicsökkentést ugyanis jelentős részben az ipari fogyasztókkal, vagyis a vállalkozásokkal fizetteti meg a kormány. A hazai közép- és kisvállalkozások villamosenergia költségei január 1-től 11-12 százalékkal emelkedhetnek az új tarifák alapján, az olyan stratégiai befektetők, mint például az Opel, a Mercedes vagy a Borsodchem (ők a nagyipari fogyasztók) áramszámlája pedig akár 15 százalékkal is nőhet szakértők szerint.
Vagyis részben a vállalkozások keresztfinanszírozzák a lakosság alacsonyabb áramszámláit. Ez azonban végül valamilyen formában a lakosságnál köt ki: mivel a cégek drágábban állítják elő termékeiket, drágábban is vehetjük majd meg őket, emellett romlik a versenyképességük a külföldi vállalkozásokkal szemben. A folyamat végén a rendszer számos pontján gazdasági növekedést és munkahelyeket veszít az ország.” (részlet a hvg.hu-n megjelent, Bánhatjuk a kisebb rezsiszámlákat című írásából)

Köszönjük Fidesz! Köszönjük Németh Szilárd! És hogy az örök klasszikust ne felejtsük: „Nem maradunk adósa senkinek!” 2014-ben biztosan nem!

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.01.05. 00:43:26

Nem hiszem el.. Ez az ember még a szép(?) emlékű Draskovicsnál is jobb, egy polihisztor, a Csepel-sziget géniusza.. Mit géniusz?! Maga a VTÚ csepeli képmása és megtestesülése.. Mellesleg iskola -és egyéb gyilkos, pártkassza kezelő, rágalmazó, Orbán-nyalonc. Most kell elkezdeni félni, emberek! Mert, ha ez valamire el kezd vigyázni, akkor az tuti eltűnik,elromlik , megszűnik...

mesztic315 2013.01.05. 20:41:29

@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Ne fokozd le NSZ-t. Ő nemcsak géniusz, hanem rezsiőr és kommandós is. Csak az a franciakulcs ne lenne a kezében! A végén még igazad lehet, amikor azt írod, hogy "most kell elkezdeni félni"! Talán itt még nem tartunk és nem is jutunk el eddig, ha humorral tudjuk nézni a géniusz szár nyalását.

magánzó és kamikáze 2013.01.07. 11:20:37

+ Árpád földjének és a magyar ipar bölcsőjének megteremtője is!

Fell Bandi 2013.06.17. 18:44:20

csepeli és máshová való szocik, gyurcsányisták, libások és egyéb söpredék kommancsok: vége a játéknak, megint buktatok, bukni fogtok... solymáron már jelöltetek sem volt, jövőre az országgyűlésin nem 2/3 hanem 3/4 lesz a fidesznek. mert ilyen aljas, szarházi semmirekellő ellenzék lebzsel a parlamemtben

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.06.18. 12:55:35

Bandika(vagy éppenségegl Atika)! Ne örülj , sőt félj, kis nyomoronc... Bukni minidg csak ahatalomból lehet.. De hát mit várjunk olyantól, aki csak magyarkodó, de nem magyar, ugye?? Szóval örülj, irkálj mert időd egyre fogy.. Utána szűkülve fogsz menekülni Csepelről is és mindenhonnan, ahol falkatársaid ma még bolodgan (?) csaholnak..
süti beállítások módosítása