CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kommandós központ lesz Csepel rosszul álcázott kommandósokkal?

2013. január 07. 07:50 - csú

Nem lesz kommandós központ Csepel! Már most is az.000-7-A kommandósok-felirattal.png

Németh Szilárd, a XXI. kerület jelenlegi fideszes polgármestere néhány nap alatt alakította át az általa felzaklatott,  nyugalomra vágyó szigeti centrumot kommandós központtá.

Az új év első szerdáján Orbán Viktor kegyelméből  „Németh Szilárd, a Fidesz parlamenti frakciójának a január 1-jétől hatályos tízszázalékos gáz-, villamosenergia- és távhőárcsökkentést ellenőrző és nyomon követő munkacsoport" vezetője” lett. A csepeliek nyugtázták: Németh Szilárd az eddigi öt mellé megszerezte a hatodik funkcióját is a hetedik előtt. Ennyi! Igen ám, de már csütörtökön elkezdődött Csepelen az eddig soha nem látott felhajtás.

Az önkormányzat szócsöve, a csepel.hu egy-két Wass Albertről szóló felhíváson kívül másról sem szól mint arról, hogy milyen jó lesz mindenkinek („Millióknak lesz könnyebb februártól”, „Rezsicsökkentés: százezrek maradhatnak a családoknál”, „Sikerült érvényesíteni a lakosságnál a 10 százalékos árcsökkentést”, stb.).

Az új kerületi (járási) hivatal fideszes vezetőjéről, a hivatal működéséről, arról, hogy most a csepeliek hol, miként intézhetik ügyeiket, egy árva szó sincs a közpénzen fenntartott szócsőben. Annál inkább az ígéretversenyről, a negatív licitálásról.

Miközben Lázár János, a Fidesz volt frakcióvezetője évi százezres háztartásonkénti megtakarításról szónokol, utódja, Rogán Antal és kontrása, Németh Szilárd már csak 40 ezret emleget. A rezsiőr kommandó vezérét, Németh Szilárdot ez egy cseppet sem zavarja. Ő a sajtótájékoztatókkal és a kommandó építésével van elfoglalva. Csepeli hivatalába, a Szent Imre téri zöld épületbe már most is csak közterület-felügyelők és biztonsági őrök hadán keresztül, az általuk megnyitott acéltüskéken átvergődve lehet bejutni.

A jól őrzött kommandós nacsalnyik újra és újra leteszi a hűségesküt kegyelmes ura, vagyis Orbán mellett, és közben megbízhatónak vélt alattvalóiból verbuvál stábot maga köré. A rezsiőr kommandós tévés villogásainál a csepeliek ismerős arcokat láthattak.

Ábel-Czibulyáné.PNGA riporterek és az újságírók közé beékelődve, terepszínű ábrázattal ott ült már Ábel Attila alpolgármester Németh Szilárd egyik helyettese és Czibulyáné Szonday Szilvia, a csepeli Fidesz-frakció tagja. (Czibulyáné hangját élő ember még nem hallotta a kerületi képviselő-testület ülésén.) Mit keresnek ők a kommandós vezér sajtótájékoztatóján? Nem tudjuk. Egyelőre nem tudjuk azt sem, hogy milyen - csepeli vagy országos - közpénzből fedezik Ábel alpolgármester és Czibulyáné rosszul álcázott közreműködését a kommandós vezér oldalán?! Meg fogjuk tudni. Megszerzett információinkat – kommandós kényszerítés nélkül -  megosztjuk olvasóinkkal.

(anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715001060

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megsajnáltam Rogánt 2013.01.07. 17:41:33

Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása