CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bayer vállalhatatlan! - Nyílt levél Németh Szilárdnak és Ábel Attilának

2013. január 17. 19:20 - csú

Stop221_3.jpgSzenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke saját internetes weblapján  négy aláírással ellátott nyílt levelet tett közzé Bayer Zsolt közelmúltban megjelent, nagy vihart kavart, megdöbbentő, elfogadhatatlan cigány ellenes kijelentéseivel kapcsolatban. A levelet három csepeli szocialista politikus és a Csepeli Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke írta alá. Mivel a csepeli fideszes városvezetés a közpénzből működtetett hivatalos hírportálon, a csepel.hu-n igen sok Bayer-cikket közölt, és ezek az írások a mai napig is megtalálhatók a helyhatóság honlapján, a nyílt levelet Németh Szilárd polgármesternek és Ábel Attilának, a hírportál működését is felügyelő alpolgármesternek címezték. A bejegyzést és a nyílt levelet változtatás nélkül közöljük:

Bayer vállalhatatlan!

.    

„(...) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (...) Állatok meg ne legyenek. (...) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!" Bayer vállalhatatlan! – adta hírül reggel a Jazzy rádió hírműsora egy, a Magyar Hírlapban ma megjelent és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel készült interjúra hivatkozva! Az állítással teljes mértékben egyet értünk – ezért fordultunk nyílt levéllel Csepel jelenlegi, fideszes vezetőihez!

Németh Szilárd polgármester
Ábel Attila alpolgármester

Polgármester Úr és Alpolgármester Úr!

Önök Csepel Fidesz-KDNP-s tisztségviselői! Vagyis Csepel minden, cigány és nem cigány lakosának felelősséggel tartozó politikusai! Mégis, az elmúlt napokban hiába vártuk Önöktől, hogy a miniszterelnök-helyettes úrhoz hasonlóan egyértelműen és immár megismételve elhatárolódjanak attól a gyalázattól, amit Bayer Zsolt az írásával megfogalmazott, illetve megjelenített!

Nem várunk, nem várhatunk tovább!

Felszólítjuk ezért Önöket, hogy nyilvánosan ítéljék el azt az ordas eszmét, amit Bayer Zsolt az írásával képvisel és határolódjanak el az újságírótól!

Ma, ha az Ábel Attila által felügyelt, közpénzből finanszírozott, a csepeli önkormányzat hivatalos honlapját megnyitjuk, 48 olyan cikket, illetve hivatkozást találhatunk, ami Bayer Zsolthoz köthető! Ezért azt kérjük továbbá, hogy az elhatárolódásuk megerősítéseként töröljék le ezeket az írásokat Csepel honlapjáról!

Budapest, 2013. január 17.

Aláírás antiBayerhez.PNG

Eredetiben: SZENTECZKY.HU

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr25024045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.01.18. 10:41:51

Eddig sem értettem, hogy egy (a '90-es évek közepén általam nagyra tartott) közíró mit keres egy önkormányzat honlapján, ma viszont az van, hogy aki vállalja Bayer Zsolt kirohanásait az vállalja mindennek a konzekvenciáit is (kvázi - kedves csepeli honlap üzemeltetők és olvasók - valamennyien bayerzsoltok vagyunk)
Szeretnénk mi ezt?
süti beállítások módosítása