CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tetten ért fideszes hazugság Csepelen: leleplezték a leleplezőket

2013. január 17. 03:33 - csú

Teller-svindli!.jpgAzt azért nem gondoltuk volna, hogy egy magyar közmondás ennyire igaz lehet: a hazug embert gyorsabban utolérik mint a sánta kutyát. Csepelen ez történt. Kedden 10 órakor Németh Szilárd fideszes polgármester leleplezte Teller Ede névtábláját a gerincúton. A fideszes városvezetés hivatalos szócsöve, a csepel.hu 11 óra 37-kor már azt kürtölte, hogy "a világon elsőként Csepelen neveztek el közteret a világhírű tudósról". 11 óra 42 perckor pedig kiderült, hogy a fideszes szócső - közpénzen - világra szóló hazugsággal traktálja az olvasóit. Teller Edéről, ugyanis már évekkel ezelőtt Budaörsön körutat, Pakson és Nagytarcsán utcát neveztek el (lásd még alábbi térképeinket is!). A XXI. kerületi  városvezetés szerint Paks, Budaörs, Nagytarcsa nem is létezik. A sánta kutya közben már messze jár,  újabb versenyre készül a fideszes hazudozókkal. Kit fognak gyorsabban  utolérni?

Budaörsi Teller.PNG

Paksi Teller Ede.PNGNagytarcsai Teller.PNG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr155022621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.01.17. 12:39:39

A tények makacs dolgok - mondta "Botosné elvtársnő" - ha itt van a világon az első Teller Ede utca akkor az úgy van, ha itt van a magyar ipar bölcsője, hát itt van (bár a temetőjével éppen a Miskolci párttársnak kell "bajlódnia" Kanadával).
Teller Ede jó érzékkel 18 éves korában elhagyta az országot (hajrá Horthy szobrosok - utcások - teresek - akármisek), Németországban és Amerikában maradt meg magyar tudósnak.
Például az ő munkásságára is (mint magyar szupelatívusz) szoktak hivatkozni az egyébként nagyonmagyar, nagyonárpádsávos, nagyonzsidózó honfitársaink.

hope2 2013.01.18. 08:50:45

Van ennek a hazugság gócnak egy másik ága-boga is. Évekkel ezelőtt óriási kampányt csapott Németh Szilárd és Ábel Attila a Munkásőr utca miatt. Kiderült, hogy ilyen közterület nincs, de a térképeken szerepel. Fideszék jót "komonistáztak", cikkeztek, sajtóztak. Más nem történt. Utca azóta sincs, a térképeken azóta is rajta van (Lásd BKV útvonaltervező,vö. Vitézi Dávid). Most már Teller Ede neve lobog Bayer Zsolt pártjának zászlaján. Ennyit a Fideszről.
süti beállítások módosítása