CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Maradtak még nyitott kérdések a szexuálisan túlfűtött fenyegetés után

2013. február 06. 04:44 - csú

ÁA-000.pngÁbel Attila  alpolgármester, kerületi Fidesz elnök szexuálisan túlfűtött fenyegetőzésére a Csepel újsággal (a CSÚ-val) együtt felfigyelt a Demokratikus Koalíció (DK) weblapja is.  

Értesülésünk szerint  a zaklatott alpolgármester a CSÚ cikkét sem tette  a kirakatba.

Érdeklődéssel várjuk az értesítést arról, hogy mit kezd a DK Csak kérdezem? című írásával, amelyet most változtatás nélkül közlünk:

Csak kérdezem?

Kérdés-2DK.jpgEldurvuló kampányra számít Ábel Attila Csepel alpolgármestere (Fidesz Csepeli Szervezetének elnöke), aki ezzel kapcsolatban sajtóközleményt adott ki. Rövid közleményében az alábbi szavak szerepelnek (több kifejezés kétszer vagy háromszor is): gyűlöletkommandó, legmocskosabb, legaljasabb, hazug, vádakkal, gyűlölet, jellemgyilkos, fenyegetés.

Csak kérdezem: mégis mi a gyűlöletkeltés, ha nem maga ez a közlemény? A minden konkrétumot nélkülöző írás csak annak felvázolása, hogy az alpolgármester úr “mire számít”. A többi feltételezés, ami alkalmas arra, hogy az ellenzéket mint embercsoportot negatívan megbélyegezze.

Üzenetet kaptak címszóval jelenik meg az írás, de nem derül ki a közleményből, hogy az alábbiakat mégis mire alapozza: „A legaljasabb hazug szexuális vádakkal fogják támadni a csepeli önkormányzat fideszes vezetőit” és „Bár nagyon nehéz, de igyekszünk most felkészíteni őket is arra, hogy ellenfeleink újra készek a legmocskosabb, legaljasabb hazug vádakkal támadni bennünket.”.

Csak kérdezem: Ha felkészítik otthon a családjukat, hogy az ellenfelük képes szexuális vádakkal támadni őket, akkor ezzel utólag akarják majd igazolni szexuális kicsapongásaikat, amik akár már megtörténtek vagy csak ezek után fognak? Elég szánalmasnak tűnik számomra, mikor a férj hazamegy a munkából és közli a feleségével, hogy ha hívna Józsi a kollégám, hogy ránk nyitott Erzsivel a titkárnővel az irodában szeretkezés közben, akkor azt drágám ne hidd el, azt a Józsi csak gyűlöletből mondja, mert a pozíciómra pályázik. Melyik családanya, barátnő vagy élettárs nem lát át ilyenkor a szitán?

Végül  kérdezem: jól értem, hogy a közlemény arról szól, hogy rengeteg dolgot lehet felhozni ellenük amit, kerületi vezetőkként rosszul vagy egyáltalán nem csináltak, de most előre szólnak, hogy ezek nem lesznek igazak és tessenek abból semmit sem elhinni az egész úgy ahogy van, csak az ellenzék gyűlöletéből ered, meg egyébként is csak lopni akarnak?

Ezen a szitán vajon melyik szavazópolgár nem lát át?

Forrás: Demokratikus Koalíció Csepel-Soroksár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr785064785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása