CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TUDJON RÓLA! (5.)

2013. február 24. 02:55 - csú

Kérdőjel-más.PNGTUDJA, HOGY…

> minden második gyermek nélkülöz ma hazánkban? Az ENSZ Gyermekalapjának /UNICEF/ hazai szervezete a gyermekek helyzetéről készített 2012-es felméréséből kiderül, hogy 2009-hez képest tovább romlottak a mutatók. Ma leginkább a gyermekek szociális szükségletei területén vannak komoly hiányosságok. A Tárki és brüsszeli Applica által készített hasonló tanulmány szerint a gyermekszegénység relatív kockázata – az Európai Unió tagállami közül – , Csehországban és hazánkban a legmagasabb;

> 4,2 %-kal emelkedett az egészségügyi szolgáltatási járulék havi összege? A kormány döntése az érettségizett, a továbbtanulást nem vállaló, de elhelyezkedni nem tudó fiatalokat, továbbá a frissen diplomázott, munkanélkülieket érinti. A januárban államvizsgázottak például az adóhatósághoz való kötelező bejelentkezést követően, május 15-től kell, hogy fizessék a megemelt járulékot, a havi 6.660 forintot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr255101076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása