CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz jogerős pofára esése

2013. március 19. 19:43 - csú

JusticiaOK-156.png"A mai napon a másodfokú törvényszék helyben hagyta a Miskolci Városi Bíróság elsőfokú ítéletét és bűncselekmény hiányában felmentett azon vádak alól, melyekkel korábban fideszes politikusok illettek: vagyis nem követtem el jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelést.

A bíróság már korábbi nyilvános indoklásában is elhangzott, hogy mint polgármester semmilyen módon nem szegtem meg a kötelességemet, nem kezeltem hűtlen módon a város pénzét, s ma másodfokon is megerősítést nyert mindez.

Bízom benne, hogy a személyemet és családomat érintő, három és fél éve tartó jogtalan vádaskodás, ügyészségi herce-hurca, fenyegetőzés és egyéb 'aknamunkák' ezzel véget érnek.
Abban hiszek, hogy az ügyem kihatással lesz a 2014. évi választásokra és mind a megyénkben, mind az országban a választók elsöprik a Fidesz hatalmát" – írja közleményében Szitka Péter, Kazincbarcika szocialista polgármestere.

Forrás: Északonline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr585148949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása