CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A dicshimnuszok árnyékában: hasznos információk, tudni valók

2013. március 23. 04:44 - csú

Felkialtojel-2_1.jpgBár a csepeli önkormányzat honalapján mindent háttérbe szorít és kiszorít a fideszes propaganda, Németh Szilárd személyi kultusza, Orbán Viktor szavainak szolgai másolása, és előzetesen csak nagyon kevés helyi eseményről tájékoztatják a kerület lakóit, a dicshimnuszok árnyékában a csepeliek minden napjait (és pénztárcáját) meghatározó információk is meghúzódnak. Ezek közlése volna az alapvető kötelessége a fülkeforradalmi városvezetésnek. Az aktuális tudni valókból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Kattintás után a részletek is megismerhetők:

Lakáshoz jutási lehetőség: Tizenegy csepeli lakás bérleti jogára lehet pályázni, Várják, már nagyon várják: 24 millió forintból újul meg az Akácfa utcai kiserdő, Március 26-án, kedden: Közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat a szelektív hulladékgyűjtés új rendszeréről, Mi lesz a Csepeli Diákönkormányzattal, a DÖK-kel? Fiatalok tanácskoztak a csepeli Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat megalakulásáról, Az első félévi gépjárműadó fizetési határideje: 2013. 04. 12.: Tájékoztatás gépjárműadóról, A Burattino komoly finanszírozási gondokkal küzd, de: Nincs szó a Burattino bezárásáról, Tilalom helyett megértést: Közlemény: Erdő- és szabadtéri tüzek megelőzése, A horgászatról csepeli gyerekeknek: Ingyenes horgász szakkört indít a CSHE, Felkészülni: Jövő héttől elviszik a zöldhulladékot, Édesanyáknak: Csecsemőgondozók segítenek az ikres kismamáknak, Szülőknek: A Védőnői Szolgálatról, Most még nem késő: Támogatás igényelhető a televíziós műsorsugárzás digitális átállásához kapcsolódóan, Pénzről van szó: Polgármesteri levél: folyékony hulladék elszállítása, Kiírták: Pályázat lakossági csatorna rákötési támogatás elnyerésére

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr215162827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása