CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Werner Péter, a Csepeli Városgazda vezérigazgatója nem tudja, hol él?

2013. március 29. 07:59 - csú

Werner Péter-kisebb.PNGTegnap kiderült: hiába' adott a fideszes csepeli városvezetés  nagy fizetést, 5,8  milliós célprémiumot a falkaforradalmárok kirugdosási és feljelentési igényeit maradéktalanul teljesítő Werner Péternek, a Csevak-utód Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatójának, ő mégsem tudja, hol él, honnan utalják a fizettségét a bankszámlájára. Nem segít a tájékozatlanságán a korlátlan üzemanyag-használattal rendelkezésére bocsátott szolgálati Chevrolet sem, Csepelt két és fél év alatt képtelen volt megismerni, pedig a városfejlesztés az egyik feladata. 

Korábban már  hírt adtunk a több fővárosi kerület városrehabilitációt célzó összefogásáról. Három szerkesztőség egybehangzó tudósítása szerint a vezérigazgató egy tegnapi szakmai fórumon ezt mondta, idézzük: "Werner Péter, a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatója azt közölte, hogy a rehabilitáció a déli lakótelepet érinti, de megújítják a Szent Imre teret is, ami elképzeléseik szerint a városrész főtere, találkozóhelye lehet."

A tény ezzel szemben a következő: a képviselők által elfogadott rehabilitációs terv Csepel jelenlegi és jövőbeni városközpontját érinti. Délen Háros van, ott lakótelepi rekonstrukcióról még csak nem is álmodhatnak, mert ahhoz előbb lakótelep kellene. (A vízmű lakótelepe a Duna-parton van.) De ez még csak hagyján! Azt viszont bármelyik csepeli óvodás szívesen elmagyarázná a Városgazda vezérigazgatójának, hogy ne törje magát, ne akarjon a Szent Imre térből főteret csinálni Csepelen, mert az több mint száz éve főtere a faluból lett városnak, a mai Budapest XXI. kerületének. Ha a Chevrolettel egy kicsit Csepelen is furikázna, akkor ez magától értetődő lenne számára. Ha ráadásul még ki is szállna a Chevrolettből a Szent Imre térnél, és kószálna egy kicsit a HÉV-megálló, meg az óra, valamint a szökőkút környékén, esetleg bemenne a fák alá, ahol kismamák sétáltatják a gyerekeiket, este randevúzó párok ülnek a padokon, az asztaloknál pedig sokan elmélyülten beszélgetnek, sakkoznak, kártyáznak, akkor rájönne, hogy a Szent Imre tér - miként évtizedek óta - most is a csepeliek találkozóhelye. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr265178964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása