CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Német Szilárd nem válaszol arra: mennyit nyert a rezsicsökkentéssel?

2013. április 14. 03:33 - csú

004-Nsz-Kommandós-255.pngMiközben egy átlagos csepeli dolgozó havi munkabére 8-10 ezer forinttal csökkent, a megélhetési költségei pedig legalább 20-25 százalékkal nőttek, a csepeli Németh Szilárd csak az igazságtalan, egykulcsos adóval ennek a többszörösét nyeri, és továbbra sem mondja meg: hol a számla? - írta  közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Németh Szilárd naponta kiáll a sajtó elé, ennek ellenére két és fél hónapja nem képes válaszolni arra az egyszerű kérdésre: mennyi pénzt nyert ő a rezsicsökkentésen? Ha ahhoz van képe, hogy össze-vissza hazudozzon az MSZP rezsicsökkentéssel kapcsolatos álláspontjáról, akkor ahhoz is legyen bátorsága, hogy kiáll az emberek elé, és válaszol nekik arra: mennyit nyert a rezsicsökkentéssel?

Az MSZP továbbra is támogatja a rezsicsökkentést, mert a kétharmados kormányzat elmúlt három éve után az embereknek minden megélhetési költségeket csökkentő intézkedés jól jön. Azt viszont nem támogatja, hogy a
Fidesz-kormány és a fideszes álláshalmozók a kisjövedelmű kisfogyasztók kisemmizése árán gazdagodjanak tovább.

Az MSZP azért dolgozik, hogy az emberek mindennapi élete könnyebbé, kiszámíthatóbbá és biztonságosabbá váljon. Kormányra kerülése esetén ezért nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést valósít meg, mint a Fidesz. Mivel pedig a megélhetési költségek nem csak a gáz- és villanyszámlából állnak, az MSZP az élelmiszerárak 22 %-os csökkentését is vállalja.  

Forrás: STOP.HU

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355221438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.04.14. 15:14:04

Hogy is mondták nem oly régen fideszék(a la Kocsis Matyi)? Nem állítom, csak kérdezem: hogy is van az , hogy akárhányszor Námeth Sz ilárd neve előkerül, akkor szóbakerül a felesége halálának ügye, a párthoz bevitt, elszámolásra nem került pénzek, hogy jelenlegi feleségét is veri, hogy Ábel alpoli kurvához ment Erdélyben( még az óráját is otthagyta, ha minden igaz? Némethék állták a cechet, hogy enyhítsenek szegényke kíváncsiságán és kielégületlenségén,mert nőt levetkőzve max. filmeken láthat),hogy van, hogy fideszes politikusok bérgyiloltatásra kényszerülnek, hogy fideszes polgármesterek elítéltetnek bűncselekményért stb? Mondom-csak kérdezek..
süti beállítások módosítása