CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Asszonyokat verő fideszes polgármester-országgyűlési képviselő

2013. április 30. 11:32 - csú

Asszonyt verő fideszes.PNGElőre bocsátjuk:  a trafikszennyest teregető beszámolónkhoz hasonlóan ilyen sem történhet meg Csepelen. Bár polgármester-országgyűlési képviselő a XXI. kerületben is van, ráadásul fideszes ő is, de hangsúlyoznunk kell:  az eset nem Csepelen, hanem, Fülöpházán történt.

Kecskemét - Súlyos sérülésekkel került kórházba egy asszony, Balogh József (51) fideszes országgyűlési képviselő élettársa vasárnap hajnalban. A Blikk informátora szerint az élettárs azt állította, hogy a Bács-Kiskun megyei honatya verte meg úgy, hogy az orra is eltört, de ennek bizonyítása még a nyomozó hatóságra vár. Tény, hogy S. Teréziát tegnap a szájsebészeten kezelték. Tény továbbá, hogy az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálódik, ugyanis az orvosok hivatalból értesítették a rendőröket, akiknek az asszony vallomást is tett. Miután az egyik félnek mentelmi joga van, átkerült a vizsgálat az ügyészséghez. Tény az is, hogy a képviselő volt felesége egyebek mellett azért szakított Baloghgal 25 év házasság után, mert megunta a durvaságát. 

Kunszentmiklós országgyűlési képviselőjét, egyben Fülöpháza polgármesterét tegnap a parlamentben érte utol a Blikk. Zavartan mesélt arról, hogy nem nagyon emlékszik, mi történt vasárnapra virradó éjjel. – Már több napja nem aludtam, mert készültünk a falunapra, amire egyebek közt 250 kiló zúzát is megpucoltunk – mesélte munkatársunknak. – Szombaton este pedig az élettársam fiának a lagzijában voltunk, ahol megittam négy-öt zöld diós házi pálinkát, boroztam, söröztem is, szóval nem sokat tudok arról, hogy kerültem haza. Csak annyit, hogy reggel hat körül lehetett, amikor ledobtam az ünneplőt és ledőltem, és még arra emlékszem, hogy Terike az éjjeliszekrény mellett kotorászik.

Asszonyverő-2.jpgBalogh képviselő állítása szerint a következő kép az volt, hogy kilenckor keltegeti az egyik fia: mennie kellett a rendezvényre. Tőle tudta meg, hogy kórházban van az élettársa. Amikor ugyanis az asszony kivett egy tál húst a kocsiból – mondta a képviselő –, a vak komondor kutyájuk fellökte. Egyébként azóta többször beszélt is vele telefonon, és nincs köztük harag. A kérdésre, hogy élettársa mit mondott, hogyan sérült meg, a hatgyerekes családapa nem tudott válaszolni. A kezén látható sebekről pedig azt mondta: ládarakodáskor keletkeztek. Egyébként lemond a mentelmi jogáról, ha szükséges.

A Blikk többször kereste az asszonyt is, de nem sikerült elérniünk, mert előbb hosszú órákon át vizsgálatokon volt, később pedig már elhárította érdeklődést a kórház: sem telefonon, sem személyesen nem beszélhettek vele. Négy személyt jelölt meg, aki bemehet hozzá.

Az ügy pikantériája, hogy a képviselő volt felesége egyebek mellett azért szakított Baloghgal 25 év házasság után, mert megunta a durvaságát. Ennek már hét éve.

– Sokféle érzés kavarog bennem, és természetesen nagyon sajnálom Terikét, függetlenül attól, hogy ő volt az, aki harmadikként megjelent a házasságunkban. Most, hogy ez a szörnyű eset nyilvánosságra került, valamiféle elégtétel a jóistentől – nyilatkozta a Blikknek Balogh egykori neje, aki állítja: a képviselő őt is többször megverte, volt, hogy a kézfeje is eltört. De az ország másik felébe, Zalába vitte orvoshoz, és mivel megfenyegette, a kórházban azt kellett mondania, hogy elesett.

A Fidesz-frakcióban nagy megütközést keltett az eset, ám az esetleges szankciókról csak később döntenek.

Forrás: BLIKK.HU

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr115254126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.04.30. 12:54:46

Isten, haza , család - Istenkáromlás, hazaárulás, családverés.. ez a Fidesz. De nem baj, gyűlik a fideszes börtönválogatott...
süti beállítások módosítása