CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szanyi Tibor mutyifilter ügyben lemosta Obersovszkyt

2013. május 07. 17:24 - csú

Trafik-maffia.PNGA  magyar királyi televizióban vagyis a szoros Fidesz-felügyelet alatt álló M1-en ma reggel a trafikbotrány került terítékre.  A riporter az az Obersovsszky Péter volt, aki a plágiumbotrány miatt lemondott Scmitt Pál volt köztársasági elnökkel, a nemzet "tollával" lemondása előtt 24 órával készített feledhetetlen, alákérdezős  interjút.

Obersovszky főnökei az MSZP-s Szanyi Tibor képviselőt szerették volna kioktatni, hogy miként kell olyan interpellációt készíteni trafikpályázat ügyben, amit esetleg Kövér László házelnök is hajlandó elfogadni. Obersovszky már-már könyörgőre fogta, hivatkozott arra is amit a fülébe súgott az adásrendező...Az akcióból öngól lett, a fegyver visszafelé sült el. Ez nem akadályozta meg a közszolgálati nevet viselő tv-csatorna vezetőit, hogy az archívumban azt a címet adják az Obesovszky kontra Szanyi asszónak, hogy "Dohányboltok - nem befolyásolták a pályázatot". Lapzártánkig nem kaptunk hírt arról, hogy a királyi tv-re szakadt volna a mennyezet. Jól értesült körök azért eémondták: ami késik, nem múlik... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr385286709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása