CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két évtized a Hricsovinyi Galériában

2013. május 10. 02:34 - csú

Hricsovinyi István-157.pngA Hricsovinyi Galéria működésének húsz évéből a legjelentősebb kiállítók műveit gyűjtötte össze évfordulós tárlatára, amelyet május 11-én, szombaton 10 órakor nyit meg két művészeti író: dr. Feledy Balázs és dr. Cs. Tóth János.

Az ünnepséget M. Hajtun Zsuzsa (zongora), Szarkiszján Ádám (hegedű), dr. Szűcs Lajos (zongora) és Farkas Katalin operaénekes fellépése teszi emlékezetessé.

A tárlat megnyitása után a részt vevők  átvonulhatnak az évfordulós ünnepség másik helyszínére, a Csepeli Munkásotthon Galéria 21 kiállítótermébe.

Ott a Hricsovinyi Galéria életéből, rendezvényeiről készült fotók kiállítását nyitja meg 12 órakor Nagy József, a Csepeli Munkásotthon igazgatója.

E kiállítás-megnyitón Angyal Dorka, Temesvári Bence, a Madrass zenekar tagjai, Varnyu Mariann, Hricsovinyi István és a Blue-Motel zenekar tagjai közreműködnek.

Az érdeklődőket szeretettel hívja és várja Hricsovinyi István és neje, Magdi, a Hricsovinyi Galéria tulajdonosai.

A kiállítások megtekinthetők május 15-ig, előzetes bejelentkezés alapján (telefon 427-1400).

Forrás: 21. kerületi Hírhatár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr195291144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása